Сега четете
Трагедия в Благоевград, загина майката на Марио Гаврилов

Трагедия в Благоевград, загина майката на Марио Гаврилов

safe_imageВОДЕЩИЯТ НА НОВИНИТЕ по БНТ Марио Гаврилов загуби майка си навръх Гергьовден. 72-годишната благоевградчанка Лимонка Гаврилова падна от прозореца на междустълбищната площадка на третия етаж в кооперацията, в която живее.

Жестоката трагедия станала на улица „Христо Чернопеев“ №18 малко преди 13 часа. Жената буквално се размазала на циментовата козирка. Комшии първо забелязали кръв пред входа на кооперация и едва после видели ръката на Лимонка да виси от козирката.

Полицията вчера цял ден изяснява причините за падането. Според съседи се касае за нелеп нещастен случай. Чистофайницата се разработила навръх светлия празник и решила да измие прозореца, от който паднала. „След много дъжд бе доста мръсен, ама как точно на празника ще шета.
На Гергьовден работа не се пипа“ кръстеха се наборки на Лимонка.

Според другата версия на близките възрастната дама се връщала от пазар с две пълни чанти с покупки за празничната трапеза. При качване по стълбите на 3-я етаж се е спънала и под тежестта на чантите загубила равновесие. Буквално след секунда полетяла през отворения прозорец на стълбището. Полицаите проверяват и версията самоубийство, макар че до момента не са установени някакви проблеми, разказа неофициално ченгета. Вчера на официален въпрос от „Всеки ден“ говорителката на полицията в Благоевград Йорданка Шаркова отказа да уточни как се случила трагедията но витиевато обясни, че всеки има право да избира как да живее и как да умре.

Тя не потвърди дали водещата версия на криминалистите е самоубийство, понеже нямало данни за извършено престъпление. Следи от насилие по тялото на Лимонка също няма, уточни говорителката. Два часа тялото на възрастната жена останало на козирката, докато полицаите правели оглед. Линейка транспортира трупа до моргата на благоевградската болница, където ще бъде направена аутопсия. Журналистът Марио Гаврилов бил съсипан от неочакваната трагедия.

Само преди месеци – в средата на декември, той получи най-хубавия коледен подарък – раждането на дъщеря му Луиза. Нямаше как да я кръстят Лимонка, но запазиха първата буква на бабата, обясниха от семейството. Майката на Марио била много щастлива от раждането на бебето, което е първа щерка за водещия на новините по БНТ.

Вижте и

Всеки ден | стр. 11

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре