Сега четете
Журналист с тъжно селфи във Варна, задигнаха му номера на колата

Журналист с тъжно селфи във Варна, задигнаха му номера на колата

selfiТъжно селфи без преден номер на паркинга пред ІV РУП. Снимка: Атанас Чобанов, facebook

Предният регистрационен номер на автомобила на главния редактор на сайта „Бивол“ Атанас Чобанов е изчезнал, докато последният скачал с бънджи от Аспаруховия мост. Липсата на табелата е била установена днес около 13:30 часа, за което журналистът своевременно сигнализирал в ІV РУП на МВР – Варна.

Автомобилът, марка „Дачия“, бил паркиран в уширението преди моста, посока „центъра“, обясни Чобанов пред Topnovini.bg. Според него най-вероятно табелата е била открадната, защото по пластмасовата й подложка има следи от отвертка, а щифтовете, крепящи номера, са счупени.

„В полицията не съм деклариал случая като кражба, защото трябваше да се връщам във Варна, за да давам показания“, обясни Чобанов. Според него най-вероятно някой местен жител се е подразнил, че софийската кола е паркирана на забранено място и в знак на отмъщение е свалил регистрационния й номер.

Вижте и

„Не искам да изпадам в конспиративни теории и да вярвам, че някой е проявил специално отношение към мен, защото това би било твърде притеснително. Пиша срещу много групировки и бизнесмени, които имат връзки с организираната престъпност, но не вярвам да действат по толкова смешен начин“, коментира журналистът.

От полицията във Варна съобщиха, че по случая с изчезналата регистрационна табела е образувана преписка. „Предвид, че липсва само предният номер, вероятно не става въпрос за кражба, но ще бъде проверена и тази версия“, увери говорителят на варненската полиция Ивана Милева.
– See more at: http://varna.topnovini.bg/node/511279#sthash.DirIenW1.dpuf

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре