Сега четете
За „живота” на армията – Красимир Узунов

За „живота” на армията – Красимир Узунов

26050212Репортаж: За „живота” на армията – Красимир Узунов, собственик на информационна агенция „Фокус” /резюме/

Резюме: Шести май е един много голям празник по простата причина, че няма фамилия, която да не се е борила за свободата на страната. Това заяви пред “Newsroom” собственикът на информационна агенция „Фокус” Красимир Узунов. Самият той помага в издирването на българските бойни химни и бойни знамена.

„През всичките тези 25 години на преход армията изживя такива катаклизми, в които лично мое мнение е, че излязоха много честни и почтени хора от нея.”, казва Узунов. За него това е ден в който трябва да си спомняме за героите на България, а не да демонстрираме, че имаме два хеликоптера и един самолет.

„Празници като 6-ти май трябва да ни събират, но това не означава да съберем всички живи и оцелели военни министри, да ги покажем на парада и да гледаме два батальона, които минават. Стигнахме до там, че като направим батальонно учение водим патриарха и президента. Така беше при Първанов.”, посочи Красимир Узунов. „Нямаме основания да се гордеем с това. Трябва да започнем тухла по тухла да градим войската.”, добави той.

Вижте и

News7, „Newsroom“

[spider_facebook id=“1″]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре