Сега четете
Шегите на Обама

Шегите на Обама

Obama-scaryАмериканският президент Барак Обама отново показа добро чувство за хумор по време на вечерята на Асоциацията на кореспондентите в Белия дом. Той се пошегува с руския си колега Владимир Путин. По традиция вечерята с кореспондентите е повод за президентите да демонстрират чувството си за хумор или липсата на такова.

Обама шеговито прикани политика Майк Хъкаби и водещия Шон Ханити да престанат да говорят непрекъснато за снимките, на които руският президент се вижда разголен до кръста, предаде NEWS7. „Миналата година журналистът и политик Пат Бюканън каза, че Путин директно се отправя към Нобеловата награда за мир.

И не само той – Рудолф Джулиани заяви, че Путин е истински лидер, Майк Хъкаби и Шон Ханити продължават да говорят за голите му гърди, което е малко странно.“ Обама не пропусна и твърденията на опозицията, че бил роден извън САЩ. Тук той заговори за своя евентуален приемник в Белия дом и каза, че за републиканците ще бъде трудно да докажат, че Хилари Клинтън е родена в Кения.

Обама се пошегува и с пространното отразяване от страна на CNN на издирването на малазийския самолет. „Щастлив съм да съм тук. Но трябваше и аз да отида до Малайзия, за да получа също толкова пространно отразяване.“

Вижте и

На вечерята журналисти са награждавани за отразяване на работата на Белия дом. Асоциацията на кореспондентите тази година навършва 100 години. Поздравът на президента също беше подготвен в духа на празника.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре