Сега четете
26-годишен назначен PR на МБАЛ Благоевград

26-годишен назначен PR на МБАЛ Благоевград

images26-годишният Даниел Петров от Благоевград е назначен пиар на благоевградската държавна болница. Заповедта му за длъжността „Връзки с обществеността“ влиза в сила от този месец.

Досега МБАЛ – Благоевград нямаше такъв щат, длъжността е новоразкрита, което предизвика коментари в бялата гилдия. Лекари изразиха мнение, че администрацията на болницата се раздува.

За коментар потърсихме изпълнителния директор д-р Владимир Пандев, който заяви, че назначаването на Д. Петров на длъжността „Връзки с обществеността“ е до провеждане на конкурс, и уточни: Идеята за разкриването на длъжността е да дадем възможност на пациентите своевременно да получават информация за предлаганата болнична помощ, както и насочване към профилактика и диагностика. Болницата разполага с висококвалифицирани специалисти и модерна апаратура, необходимо е взаимодействие и сътрудничество със звената от доболничната помощ в името на доброто обслужване на пациентите, заключи д-р Пандев.

Новоназначеният Д. Петров започва трудовата си кариера в МБАЛ – Благоевград направо студентската скамейка. Той има завършено висше образование“Публична администрация“, допълнителна квалификация „Икономика и мениджмънт“, с 4-месечен стаж във фармацевтична компания.

Вижте и

30.04.2014 03:16 | Струма | стр. 1; 4 |

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре