Сега четете
Бойко Борисов: Станишев превърна БСП в партия на черния пиар

Бойко Борисов: Станишев превърна БСП в партия на черния пиар

boyko borrisov Орешарски отказва среща с кметовете, а ходи 7 дни във Виетнам, за да открива ресторант, критикува го експремиерът.

„В БСП нищо старо не са забравили и нищо ново не са научили. Освен черен пиар и компромати, кликата, която си е присвоила правото да управлява БСП,я превърна в партия на черния пиар. И тъй като те нямат абсолютно никакви успехи, с които да се похвалят, единственият им шанс е да правят компромати и клипове, които да омаскаряват мен и ГЕРБ. Това те правят още от първия ден, в който са започнали изборите, до ден днешен.“ Това заяви пред медиите Бойко Борисов, който се завърна предната нощ от Обединените арабски емирства. Председателят на най-голямата партия в България се срещна в Абу Даби с двама от най-влиятелните членове на тамошното правителство. Единият е държавният министър на външните работи Ануар Гаргаш. а вторият е министърката на международното сътрудничество Шейха Касини, обявена от световните медии за най-влиятелната жена в арабския свят.
„Няма как да прехвърлиш вината, че не строиш „Белене“, на ГЕРБ, която вече повече от година не е на власт. Сергей Станишев е имал пет управленски години да започне да строи „Белене“! Какъв ГЕРБ му е виновен?’, попита Борисов и припомни, че от пет месеци предупреждава, че тяхната некадърност ще унищожи „Южен поток“. „С какво ГЕРБ им е виновен, че Европейската комисия оцени тяхната некадърност и им взе проекта? С кое ГЕРБ им беше виновен, за да отидат да правят първа копка на „Южен поток“ и сега да откраднат тръбите? С една дума, ако човек иска да направи клип с черен пиар, е достатъчно само да извади и да напуска първите копки на Станишев – „Белене“, „Южен поток“, „Дунав мост-2“ и т.н., Бойко Борисов коментира и корекцията на
129-те милиона лева по програма „Околна среда“: ‘Тук се случва нещо, което е недопустимо за една държава в Европейския съюз. 90 кметове на общини, в които живее над 80% от населението на България, и депутати са искали дни наред среща с премиера, а Орешарски им е отказал, за да ходи 7 дни във Виетнам, за да открива ресторант! Премиер да не пожелае да се срещне със собствените кметове – това говори за признание, че той не е никакъв премиер. Когато бях премиер, приемах в рамките на деня всеки кмет, без значение дали той е от ГЕРБ, БСП, ДПС СДС Размествах програмата, за да ги приема и изслушам. Това могат да го потвърдят и кметовете на Перник, Шумен, Кърджали, Свищов, Монтана и кой ли не“, припомни лидерът на ГЕРБ.
На въпрос смята ли, че след евроизборите ще има и предсрочни парламентарни избори, Борисов отговори: „Ако няма незабавно извънредни парламентарни избори, след това държавата ще е в състояние, в което никой няма да е в състояние да я стабилизира, без да вземе драконовски мерки, което няма как народът да го понесе. Затова по най-бързия начин те трябва да се измитат, за да се нормализират системите. Понеже Станишев вижда провала си, вижда, че неговите съпартийци в Брюксел гласуват срещу него („Южен поток“), явно вече е изпаднал в такава истерия, че изказванията му издават невероятния страх и напрежение в тази партия.“
„При нарастваща престъпност и намаляващи инвестиции нищо добро не очаква този народ. И ако българите се подведат, че с взети пари назаем, и то с огромни лихви, и че с тях ще им дадат по някой лев еднократно за Великден и Коледа, ще бъде голяма грешка.

[spider_facebook id=“1“]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре