Сега четете
Антон Хекимян ще води сутрешния блок на Би Ти Ви от другия месец

Антон Хекимян ще води сутрешния блок на Би Ти Ви от другия месец

AVV_1150Антон Хекимян започва да води сутрешния блок по Би Ти Ви ,’,Тази сутрин“ още от другия месец.

Официално изявление на телевизията за тази промяна все още няма, въпреки че новият водещ вече е избран.
Той ще замести Константин Караджов и бременната Генка Шикерова. Журналистката излиза в майчинство, за да роди и гледа бебето си, а заедно с нея от екрана слиза и колегата й.

Ръководството в телевизията обсъжда още промени. Защото ще се наложи някой да поеме и „Тази събота/Тази неделя“ – предаванията на Лора Крумова. Сега ги води Антон Хекимян, но от другия месец, когато той ще се премести в сутрешния блок, ще имат друг водещ. Вероятно новият заместник ще е на екрана до края на този тв сезон, защото се очаква септември Лора Крумова да се върне на работа и да поеме блока си през уикенда. Тогава синът й Явор вече ще е на година.

Дебютът на новата двойка водещи в Би Ти Ви Иван Георгиев и Лиляна Боянова, ще е още тази събота в централната емисия новини. Двамата ще заменят Гена Трайкова и Венелин Петков. Засега ще водят само през уикенда, а през останалото време ще продължат да правят репортажи за телевизията. Юксел Кадриев и Виктория Петрова ще водят централната емисия новини от понеделник до петък.

„Световна практика е водещите на новини да са журналисти и лидери на обществено мнение с доказан опит. Иван и Лили са точно такива. Те са млади, талантливи и перспективни и вече имат богат журналистически опит. Те са част от цялостната стратегия за развитие на Би Ти Ви Новините – най-гледаната емисия в българския ефир“, каза Венелин Петков, който през февруари стана шеф на голямата дирекция „Новини, актуални предавания и спорт“.
Георгиев и Боянова са кадри на Би Ти Ви.

Той е в телевизията от 2006 г., като преди това работи в програма „Христо Ботев“. Тя стана част от екипа през 2010 г., когато медийната група на Би Ти Ви бе купена от корпорацията Central European Media Enterprises (СМЕ), която притежава и ПРО.БГ. Там Боянова беше лице на централната емисия новини, където се редуваше на екрана с Валя Войкова.

в.24 часа 24.04.2014 стр.40

Вижте и

[spider_facebook id=“1″]

Нова двойка в Би Ти Ви

Нова двойка в Би Ти Ви

Нова екранна двойка ще радва и информира зрителите на централната емисия новини на Би Ти Ви в събота и неделя. От 26 април на екран застават Лиляна Боянова и Иван Георгиев. През седмицата двамата ще…

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре