Сега четете
Какво ни очаква в „Столичани в повече” – тази сряда от 21:30 часа по bTV

Какво ни очаква в „Столичани в повече” – тази сряда от 21:30 часа по bTV

Парламентарни буби нарушават спокойствието на мъжете от семейство Лютови в новия епизод на „Столичани в повече” – тази сряда от 21:30 часа по bTV

Йордан и Гълъбина ще се опитат да привлекат отец Григорий за техен съучастник в плана за бягство на Пацо утре вечер от 21:30 часа в ефира на bTV. Двамата ще посетят попа в болницата, където ще му предложат да се включи и да им помогне да извадят Пацо на свобода. Какво ще поиска отец Григорий в замяна и дали да готови да изпълнят неговото желание, зрителите ще разберат в осми епизод на „Столичани в повече”от 21:30 часа.

Междувременно Пацо ще се съгласи да помогне на Швабата и Миленков в пътя им към свободата. Те ще измислят нов план за бягство, който обаче трябва да мине през кухнята, където командва шеф Петров. Пацо ще се жертва за общата кауза и ще се впусне в закачки с шеф Петров. Какъв ще бъде резултатът от тази саможертва на Пацо ще стане ясно утре вечер.

 

Вижте и

Камелия ще продължи своите любовни терзания, свързани с Андрей. Като нейна най-близка приятелка, Елеонора ще измисли начин, по който да върне самочувствието на приятелката си. Към кого ще се обърне за помощ Елеонора и какво ще му предложи, зрителите ще разберат на 23 април от 21:30 часа.

[spider_facebook id=“1″]

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре