Сега четете
Dancing Stars ще покаже моменти от живота на участниците чрез танц

Dancing Stars ще покаже моменти от живота на участниците чрез танц

Neli&NaskoНай-запомнящата се година от живота им – така, чрез танц, всеки от участниците в Dancing Stars ще разкаже за момента, който с хубаво или лошо е променил съдбата им завинаги.

Винаги стабилен, учтив, перфекционист – като истински спортист, Антон следва принципите на своето бойно изкуство. Да бъде скромен и трудолюбив го е научила съдбата. Именно тя го дарява с най-добрия баща, но преди 5 години научава, че той не е истинският… Антон тръгва по следите на биологичния си баща, който се славел, че е най-красивият ерген в селото, срещнал майка му, а след като тя забременява, завинаги изчезва от нейния живот. Антон разбира, че има и сестра, а най-голямото му огорчение идва от факта, че биологичният му баща смята, че синът му го търси за пари. След тази случка, трикратният световен шампион по таекуондо е убеден, че съдбата му е помогнала да осъзнае, че най-близкият му човек, това е неговият осиновител – бащата, който той смята за истински.

Другата драматична история, която Dancing Stars ще разкрие утре, среща Нели със смъртта. През 2004 г. братът на Нели изпада в кома и тя разбира, че животът има друг смисъл. Как оцелява той и в какви отношения са те сега, ще разберем утре от 20.00 часа по Нова.

Вижте и

По време на осмия лайв ще разберем и коя е годината, която е най-значима за световната шампионка по фигурно пързаляне Албена Денкова, как животът на Михаела се преобръща на 180 градуса през 2013 г. и защо тази година е най-значимата в живота на Елена.

[spider_facebook id=“1″]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре