Сега четете
„Най-хубавите години от нашия живот” по БНТ с втори сезон

„Най-хубавите години от нашия живот” по БНТ с втори сезон

12Реалити форматът на БНТ „Най-хубавите години от нашия живот” ще има продължение обяви генералният директор на националната телевизия Вяра Анкова. Първият сезон на шоуто завърши с тематично парти снощи във Военния клуб в София.

За първи път БНТ представи на българския зрител предаване, което проследява  отминалите десетилетия от 50-те години на миналия век до началото на този и потърси най-хубавото от тях. Форматът, по лиценз на Ендемол, отбеляза високи рейтинги и извади от архива на обществената телевизия уникални кадри и свидетелства за това какви са били модата, звездите, киното, поп иконите и нещата от живота през отминалите години. Арбитър в състезанието бе 50-членно жури, съставено от момичета и момчета на 18-годишна възраст.

В компанията на очарователните си асистентки, лицето на шоуто Владо Пенев благодари за шанса да бъде първият водещ на този различен реалити формат и възможността да се докосне до най-скъпите спомени и най-ярките български звезди.

Финалът на „Най-хубавите години от нашия живот” уважиха изпълнителите, които също се включиха в битката на десетилетията – Криста, Преслава Пейчева, Калин Вельов, Милена, Маргарита Хранова, Кристина Димитрова, Росица Кирилова, Благовест Аргиров, Панайот Панайотов, Мими Николова, Развигор Попов.

Вижте и

В ефира на БНТ вече има продължение, вдъхновено от  забавното шоу, и това е предаването  „55 години от вашия живот”. С него се отбелязва годишнината на телевизията. Така символично Владо Пенев предаде щафетата на Анна Ангелова и  Драгомир Драганов.

Интерес предизвикаха Добрина Чешмеджиева и Камен Алипиев, които дойдоха на партито с тениски с лика на телевизионните легенди Анахид Тачева и Чичко Филипов. Облеклото им бе потвърждение на обичайната реплика на предаването „Защото нищо не започва и нищо не свършва с нас”.

[spider_facebook id=“1″]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре