koshlukov tv7Министърът на земеделието проф. Димитър Греков гостува в предаването „Факторът Кошлуков“ тази събота. Той ще представи стратегията на кабинета „Орешарски“ за развитието на българското земеделие, ще даде отговор на зрителите дали ще има качествени храни на пазара и какво е бъдещето на българските продукти.

Защо предаването на TV7 „Оригиналът“ влезе в пряк двубой със Съвета за електронни медии – за скандала с монтираното интервю на Бойко Борисов своето обяснение ще даде водещият Иван Гарелов.

За ролята на пиара, рекламата и предизборния маркетинг около кръглата маса ще разговарят председателят на Българската асоциация на ПР агенциите Николай Неделчев, преподавателят по маркетингови изследвания в УНСС проф. Симеон Желев и Страхил Делийски, преподавател по политически маркетинг в Софийския университет.

Какво е отношението на основните политически играчи към новата партия „България без цензура, ще има ли дебати между лидерите им Станишев, Борисов, Местан и Бареков – това зрителите ще научат лично от председателя на ПП „България без цензура“ Николай Бареков.

Коментарът на водещия Емил Кошлуков в навечерието на Великден ще бъде посветен на празника Възкресение Христово.

„Факторът Кошлуков“ – събота от 9:00 часа  TV7.