Първият гост на „Животът е вкусен” е легендарният журналист Симеон Идакиев

IMG_1505Кулинарна изненада ще направи БНТ на зрителите си тази събота в навечерието на Великден. Точно в 18:00 часа на 19 април по БНТ1 започва новото шоу на Ути Бъчваров „Животът е вкусен”. 20 години след началото на „Бързо, лесно, вкусно”, топкулинарят ще предложи на зрителите изцяло различен проект. В момента в делничните дни по БНТ1 се излъчва „Рецепта на деня”, в която Ути представя на зрителите лесни, бързи и достъпни като цена рецепти.

Ути Бъчваров обещава „Животът е вкусен” да бъде предизвикателство както за вкуса, така и за сетивата и емоциите. Водещият ще отвори вратите на своя „дом“ за приятели и познати: популярни актьори, музиканти, писатели, пътешественици и много други интересни личности. Освен кулинарен виртуоз, Ути е и утвърден пътешественик и любител на приключенията. Точно затова „Животът е вкусен” ще набляга на интересни гости и репортажи от цял свят, свързани с храната и нейното приготвяне. „Животът е вкусен” ще пренесе зрителите на най-екзотични места, сред които плаващите пазари на Бангкок, ще ги качи на върха на Фуджи и ще ги потопи в цветовете и ритъма на Индия. Ще има и предизвикателства – като това топкулинарят да сготви в къща без ток, или да нагости многобройни роднини на обяд. Предаването ще включва и дискусии за забравените семейни ценности, любопитни видеа от първите дни на млади семейства в новите им домове и забавни репортажи от пътуващата кухня на Ути. Екипът на предаването, начело с Ути ще отговаря на зрителските писма чрез видео материали и демонстрации в студиото. За феновете на кулинарията са предвидени рецепти за вечеря, които всеки може да приготви у дома бързо и лесно.

IMG_5263

Вижте и

Първият гост на Ути Бъчваров е легендарният водещ на географското предаване „Атлас“ по БНТ Симеон Идакиев. Той ще разкаже за многобройните си пътешествия и кулинарните изкушения, които е опитал по време на гостуванията си в различни страни. „Смятам, че човек трябва да извърви пътя си към едно такова предаване и съм изключително щастлив, че най-накрая имам шанса да го направя”, коментира Ути Бъчваров.

[spider_facebook id=“1″]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре