Сега четете
Водещ от БНТ изкачва връх Килиманджаро

Водещ от БНТ изкачва връх Килиманджаро

Boqn BenevВодещият на неделното предаване „Н3Dеля х3” на БНТ1 Боян Бенев има шанс да изкачи прочутата планина Килиманджаро. Боян попадна сред 200-те финалисти от 2100 кандидати, които може да спечелят правото да атакуват най-високия масив в Африка. Надпреварата е атрактивна част от световната IT конференция TheSummit, която ще се проведе през ноември в Дъблин.

От класиралите се на този етап кандидати, Боян е единственият българин, и ако събере достатъчно гласове, може да влезе в групата на 50-те, която ще потегли на експедицията.

„Със сигурност, ако ме изберат, ще бъде неповторимо изживяване – от онези, които човек помни цял живот. Освен това, такива експедиции са и прекрасна възможност да се срещнеш в неформална обстановка с хора от IT сектора по света и да споделиш опит”, коментира Бенев.

„Да изпратим Боян на Килиманджаро” е кампанията, която бе организирана в подкрепа на кандидатурата на водещия на БНТ. Всеки, който иска да има български представител в тази експедиция, може да гласува за него до петък, 18 април 2014 г., на http://thesummit.co/kilimanjaro/nominees-alpha#entry-155

Вижте и

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре