Сега четете
Новият брой на HELLO: Албена Денкова „Всичко българско ми липсва”

Новият брой на HELLO: Албена Денкова „Всичко българско ми липсва”

Hello_84_Cover.inddАлбена Денкова е една от най-ярките звезди на спортния ни небосклон. Различна, усмихната и неповторима, световната шампионка по фигурно пързаляне разказва за най-щастливия етап в живота си – майчинството! Албена споделя, че с Максим вече са водили тргодишния Дани на леда, но за него е все още твърде рано да изразява пристрастия към интересите на родителите си. Усмихнатата шампионка споделя, че след раждането на сина си е станала по-спокойна и мека. За разлика от някои нейни колеги, Албена решава да си вземе професионална почивка и да прекара повече време с най-важното нещо в живота си. Какъв баща е Максим и какво българско липсва на Албена най-много в Русия – само в HELLO! България.

 

„Дани е по-важен от кариерата ми!” – споделя световната шампионка по фигурно пързаляне.

 

HELLO! България разкрива още:

Имала ли е колебания Албена относно поканата от Dancing Stars, колко често се връща в България и защо, както и кое носи най-голямо щастие в живота й.

 

САМО В НОВИЯ БРОЙ…

 

*САМО ПРИ НАС! Талантливата Ваня Щерева и мъжът до нея Алекс разкриват тайната на любовта си. 10 години след първото издание на една от най-продаваните български книги – „Образцов дом”, Ваня разказва какви промени са настъпили в самата нея и в произведенията й. Съвсем скоро книгата ще излезе в своето пето издание. Талантливата авторка споделя пред HELLO!България, че вече подготвя мини филм по „Образцов дом”, който ще бъде последната стъпка преди мечтания игрален филм. Ваня Щерева и Алекс разказват за своята първа среща, как са започнали връзката си и как отношенията им са повлияли на професионалните им планове. Алекс споделя, че Ваня е страхотна жена и разкрива каква изненада е решил да й направи за Деня на влюбените. Как е реагирала Ваня Щерева на креативния жест, притесняват ли се двамата влюбени от разликата в годините и ще бъде ли герой Алекс в новото издание на „Образцов дом” – само в HELLO! България.

 

„Ние си викаме мечета – тя е панда, аз коала” – споделят Алекс.

 

И ОЩЕ…

Вижте и

Единствено в HELLO! България:

  •   Кайли Миноуг за любовта и надеждите;
  •   Ексклузивен сватбен албум: Андреа Бочели възпява любимата на красивата им венчавка в Тоскана;
    • Джордж Майкъл за перфектната хармония.

Снимка Ваня Щерева и Алекс – Александър Моллов, за списание HELLO!България

 За списанието: HELLO! България излиза два пъти в месеца, през вторник. 92 страници само срещу 1,99 лв.! Безспорен лидер на пазара сред останалите лайфстайл издания вече 3 години.

За издателството: S Media Team е лицензен партньор на най-престижните световни издателства, като Axel Springer, Condе Nast International, Haymarket Consumer Mediа, Hello! Limited, Immediate Media Co (BBC Worldwide Magazines), Newsweek.

Портфолиото на S Media Team включва световноизвестни и локални издания като AutoBild България, BBC Знание, BBC GoodFood България, BBC TopGear България, Glamour, HELLO! България, MODA, Newsweek България, Prime_Time, Yachting&Lifestyle и автомобилната информационна агенция Speed-Press.

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре