“Надиграй ме” тази неделя 13 април по БНТ

Nadigray me 001Тази неделя, 13 април, стартира дългоочакваният пети сезон на танцовото шоу “Надиграй ме”. Състезанието се излъчва едновременно в ефира на БНТ 2 и БНТ Свят всяка неделя от 20:45 часа. След 4 успешни сезона и този път фолклорното предаване ще предложи на зрителите изключителна танцова надпревара и много емоции.

В шоуто ще се включат общо 14 града от цялата страна, като всеки един от тях ще се представи с два състава –детски и за възрастни танцьори. В първата битка един срещу друг се изправят вечните съперници Варна и Бургас.

Участниците ще бъдат оценявани от тричленно жури в състав Денислав Данаилов, ученик в 6-ти клас в Националното училище за танцови изкуства, Антоанета Асенова – хореограф и Димитър Манов, носител на „Оскар“ за фолклор. При определяне на победителя последната дума ще имат зрителите.

Надиграването ще продължи седем седмици, а след това е големият финал.

“За пети път успяваме да съберем хора от цяла България, които ще се състезават в народните танци! Сега и малките, и големите ще се надиграват помежду си, което ще донесе допълнителна емоция в това шоу. Градовете ще се състезават отново помежду си”, заяви директорът на Дирекция “БНТ Свят и региони” Екатерина Генова.

В петия сезон на предаването на хореографа Асен Павлов ще партнира 12-годишната Милица Стойчева от Кюстендил. Тя беше най-малката претендентка в конкурса за водеща на шоуто. Милица вече е участвала в “Надиграй ме”, но като част от ансамбъл “Кюстендилче”.

Вижте и

“Този сезон състезанието има нов кръг, в който малките от единия отбор ще показват на големите от чуждия отбор хоро по техен избор. И, разбира се – отново големите градове се връщат в битката”, разкри водещият Асен Павлов.

[spider_facebook id=“1″]

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре