Сега четете
“Надиграй ме” тази неделя 13 април по БНТ

“Надиграй ме” тази неделя 13 април по БНТ

Nadigray me 001Тази неделя, 13 април, стартира дългоочакваният пети сезон на танцовото шоу “Надиграй ме”. Състезанието се излъчва едновременно в ефира на БНТ 2 и БНТ Свят всяка неделя от 20:45 часа. След 4 успешни сезона и този път фолклорното предаване ще предложи на зрителите изключителна танцова надпревара и много емоции.

В шоуто ще се включат общо 14 града от цялата страна, като всеки един от тях ще се представи с два състава –детски и за възрастни танцьори. В първата битка един срещу друг се изправят вечните съперници Варна и Бургас.

Участниците ще бъдат оценявани от тричленно жури в състав Денислав Данаилов, ученик в 6-ти клас в Националното училище за танцови изкуства, Антоанета Асенова – хореограф и Димитър Манов, носител на „Оскар“ за фолклор. При определяне на победителя последната дума ще имат зрителите.

Надиграването ще продължи седем седмици, а след това е големият финал.

“За пети път успяваме да съберем хора от цяла България, които ще се състезават в народните танци! Сега и малките, и големите ще се надиграват помежду си, което ще донесе допълнителна емоция в това шоу. Градовете ще се състезават отново помежду си”, заяви директорът на Дирекция “БНТ Свят и региони” Екатерина Генова.

В петия сезон на предаването на хореографа Асен Павлов ще партнира 12-годишната Милица Стойчева от Кюстендил. Тя беше най-малката претендентка в конкурса за водеща на шоуто. Милица вече е участвала в “Надиграй ме”, но като част от ансамбъл “Кюстендилче”.

Вижте и

“Този сезон състезанието има нов кръг, в който малките от единия отбор ще показват на големите от чуждия отбор хоро по техен избор. И, разбира се – отново големите градове се връщат в битката”, разкри водещият Асен Павлов.

[spider_facebook id=“1″]

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре