Сега четете
За младите: „Европа близо до теб” от ЕП и БНТ

За младите: „Европа близо до теб” от ЕП и БНТ

253_videoБългарската национална телевизия и Информационното бюро на Европейския парламент продължават съвместната си инициатива „Европа близо до теб” със среща в Благоевград. Тя ще се състои на 11 април от 10:00 часа в зала „22 септември” в Благоевград и ще се предава на живо по БНТ2, а въпроси може да се задават и в Twitter с хаштаг #ЕСблизо. Дискусията може да се гледа и онлайн на http://tv.bnt.bg/bnt2.

Сред темите в дискусията „Гласът на младите” са мерките за повишаване на квалификацията и намирането на професионална реализация.

Във форума ще участва Иван Модев – директор на Главна дирекция “Структурни фондове и международни образователни програми” към МОН, Михаил Балабанов – изпълнителен директор на Национален център европейски младежки проекти и инициативи (НЦЕМПИ), предприемачът и създател на embrioo.com Рени Попчева, Тодор Балабанов от Института за информационни и комуникационни технологии към БАН и един от първите българи, участвали в програма “Еразъм за млади предприемачи”, както и Теодор Панайотов – предприемач CEO на IT Instructor.

Модератор на събитието ще бъде журналистът от БНТ Марио Гаврилов.

Инициативата „Европа близо до теб” вече посети Пловдив и Русе. В серия от дискусии по актуални теми в четири града, БНТ среща хората с експерти, които отговарят на въпросите им.

Вижте и

[spider_facebook id=“1″]

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментара (1)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре