Сега четете
Журналист иска край на дясното статукво в ЕС

Журналист иска край на дясното статукво в ЕС

d822f2ade89a56c964d4a80355796cbe„БСП трябва да бъде първа политическа сила на изборите. С политиката, която води вече почти година, тя показа, че знае как да осъществи нужните промени не само за своите привърженици, но за българския народ като цяло“.

Това заяви кандидатът за евродепутат от листата на „Коалиция за България“ и журналист от в. „Дума“ Александър Симов на среща с Движението на ветераните в БСП.

Симов повтори тезата на партията, че изходът от предстоящия евровот е важен не само за бъдещето на България, но и за развитието на Европа. По думите му победата на лявото е нужна.

„И БСП, и Партията на европейските социалисти показаха, че имат волята и силата да направят нужното, за да съборят наложеното от десните статукво през последните 10 години“, обясни кандидатът за евродепутат пред ветераните на левицата, начело с проф. Владимир Топенчаров. По думите на Симов победата на социалистите е „единственият изход от финансовата криза и преходът към просперираща и работеща Европа, която дава добро бъдеще на гражданите си“.

Кандидатът за евродепутат от листата на „Коалиция за България“ Стоян Ташков заяви, че родните представители в Брюксел трябва не само да участват във вземането на решения на европейско ниво, но и да защитават интересите на страната ни в Брюксел.

Вижте и

[spider_facebook id=“1″]

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре