Сега четете
Салич: От Би Ти Ви ми предлагаха 10 годишни заплати накуп, комата, операцията на гърдата и пироните в крака

Салич: От Би Ти Ви ми предлагаха 10 годишни заплати накуп, комата, операцията на гърдата и пироните в крака

salich_bulАни Салич е била на прага на смъртта и още не може да забрави ужаса, който е изпитала тогава. Салич е изпаднала в кома и лекарите едва я спасили. Това се е случило по време на раждането на сина й Лазар, разкри самата тя пред списание Love Style. Това обаче не я спира да иска второ дете и така се появява малката Хана. За Ани трудностите и изпитанията не спират дотук. Тя има друг здравословен проблем и се налага операция на гърдата. Само преди година пък падна жестоко и си счупи крака. Близо месец Салич ходи с пирони в крака. Но на всичко това гледа с усмивка – изпитанията, през които е трябвало да премине.

Друг вид изпитание са Ани Салич бе напускането й на БТВ. Новинарката не крие горчилата, която изпитала, щом разбрала, че не е желана. Подава си молбата за напускане при шефката на новините и отказва преговори. Въпреки че й предлагат 10 годишни заплати накуп и ново предаване, Ани иска свободата си.

„Няма да простя на колегите си, които срещу името ми написаха „сребролюбец“, казва Салич. ‘Беше ми тежко, много плаках! Но най-обидно ми беше, че в официалното съобщение за напускането ми нямаше едно „Благодаря“, накърнено е достойнството на Ани след 13 години всеотдайна работа. В крайна сметка може би е за добро.

Точно преди 20 години кариерата на Салич като журналист започва именно в Нова телевизия. Тя се явила на кастинг малко преди да приеме нова работа – стюардеса в БГА ‘Балкан“. Започва да води предаване в София а малко по-късно й правят оферта от БТВ, където е и забелязана от голямата аудитория. За да се върне 13 години по-късно отново там, откъде е започнала.

Салич: От Би Ти Ви ми предлагаха 10 годишни заплати накуп, комата, операцията на гърдата и пироните в крака са изпитания, които приех с усмивка | | 04.04.2014 02:09 | Вяра | стр. 12 |

[spider_facebook id=“1″]

 

Вижте и

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре