Сега четете
Виктория Дейвис е новият Действащ Регионален Мениджър на Discovery Networks за Югоизточна Европа

Виктория Дейвис е новият Действащ Регионален Мениджър на Discovery Networks за Югоизточна Европа

Victoria-Davies_200_8895DISCOVERY NETWORKS, ЦЕНТРАЛНА И ИЗТОЧНА ЕВРОПА, БЛИЗЪК ИЗТОК И АФРИКА (CEEMEA), част от Discovery Communications, медийна компания номер едно в света, оперираща в платената телевизия, назначи Виктория Дейвис като Действащ Регионален Мениджър за Югоизточна Европа в Discovery Networks (CEEMEA).

Дейвис ще поеме поста от Влад Тудосие, който взе решение да преустанови отношенията си с Discovery Networks и да напусне позицията на Регионален Мениджър за Югоизточна Европа след три години работа в компанията. Тудосие отговаряше за цялостното управление на бизнеса в региона на Югоизточна Европа, включително за откриването на българския офис в София и пускането на няколко нови телевизионни канала от портфолиото на Discovery.

Позицията е следваща стъпка в кариерата на Виктория Дейвис, която от Директор „Продажби и дистрибуция” за Югоизточна Европа ще поеме цялостното управление на региона, включително офисите на Discovery в София и Букурещ. Екипът отговаря за работата с кабелни и сателитни оператори, рекламните продажби и програмното съдържание на 8 канала, сред които TLC, Discovery Channel, Discovery Turbo Xtra и ID Xtra.

„Виктория имаше ключова роля в засилване присъствието ни в целия регион, включително при откриването на офиса на Discovery в България, пускането на нови канали, част от портфолиото на Discovery Networks и създаванаето на нови партньорски отношения в региона. Нейният опит и качества ни поставят в отлична позиция да идентифицираме нови възможности, които ще разширят бизнеса ни и ще продължат растежа му.“ споделя Каша Кели (Kasia Kelly), президент и управляващ директор на Discovery Networks CEEMEA.

Вижте и

[spider_facebook id=“1″]

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре