Сега четете
Запалиха отново колата на Генка Шикерова

Запалиха отново колата на Генка Шикерова

07656924fd29d47ef0a1f4f9c965a204Автомобилът на водещата на бТВ Генка Шикерова е бил опожарен през изминалата нощ в София, съобщи БНР. Сигналът е подаден около полунощ на телефон 112.

Пристигналите на място екипи на полицията и пожарната са установили, че става дума за умишлен палеж. Инцидентът е станал в столичния квартал „Гео Милев“, а от огъня колата е изгоряла напълно.

Това е вторият палеж на автомобил на журналистката. Преди време неизвестни опожариха лека кола, пак собственост на Шикерова. Извършителите все още не са задържани от полицията.

При изясняването на обстоятелствата при запалването на колата на водещата на сутрешния блок на БТВ Генка Шикерова е станало ясно, че тя няма конфликти в личния си живот и най-вероятно палежът е станал заради работата й. Това каза във включване по телефона в „Тази сутрин” директорът на СДВР Ивайло Спиридонов по повод снощния палеж на шкодата на водещата. Това е втори палеж на автомобил на водещата, след като през септември стана същия инцидент. до момента няма данни за лицата, които са извършили палежите, посочи шефът на СДВР. По думите му, не е ясно и с какво е запалена колата, нито пък имало твърди доказателства, че става въпрос за умишлено посегателство, макар това да е по принцип ясно.

БТВ, „Тази сутрин”

Вижте и

[spider_facebook id=“1″]

 

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре