Сега четете
Индонезия – непозната и екзотична – фотоизложба

Индонезия – непозната и екзотична – фотоизложба

Poster-Photo-Exhibition-Indonesia-Nikolai-Nekov_600_8824На 1 април 2014 г. (вторник) от 19:00ч. се открива изложбата “Индонезия – букет от пъстрота“ на фотографа Николай Неков. Събитието ще се проведе в чайна “Чай във фабриката на ул. Георги Бенковски 11, гр. София.
Посетителите ще бъдат въведени в екзотичният свят на една далечна от България страна. Започнало спонтанно, пътешествието до Индонезия се превръща в незабравимо изживяване за младия фотограф Николай Неков. Той улавя места и моменти с неподправен чар и разказва със своите кадри за хора и места, които са трудни за описване.

Изложбата представя разнообразните лица на Индонезия, такива каквито са. Това е една страна на контрасти, на различие и единство, от която безспорно има какво да научим. Една страна, която заслужава внимание не само в България, но в цяла Европа. Авторът прекарва почти два месеца в Индонезия, като успява да съчетае работата по социален проект с пътуване и запечатване на невероятно разнообразни кадри от цялата страна.

Приключението му преминава през действащи вулкани, самотни острови и тропически джунгли. Като най-значим момент определя опознаването на една толкова различна, но безкрайно гостоприемна култура независимо от езика и религията.

Музика и танци от Индонезия ще допълнят атмосферата и заедно с фотографиите ще пренесат посетителите на откриването до различни очарователни и екзотични кътчета. Републиканските шампиони по спортни танци Милкана и Любомир Ангелови ще изпълнят традиционните индонезийски танци паюнг и джаранана. Двамата са носители на български и международни награди и първите на тяхната възраст с международен сертификат за професионалисти. Те са най-младите членове на детския танцов състав при Сдружение “Приятели на Индонезия – НУСАНТАРА”.
Събитието се осъществява съвместно с Посолство на Индонезия в България и Сдружение “Приятели на Индонезия – НУСАНТАРА”.

Вижте и

Изложбата ще бъде отворена за публика от 2 април до 31 април в „Чай във фабриката (Tea House) на ул. Г. Бенковски 11, София.
Събитието може да следвате тук: https://www.facebook.com/events/255100311328198/ 

[spider_facebook id=“1″]

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре