Сега четете
От тъмна Индия до светла България

От тъмна Индия до светла България

be390352c7aff48239796f5eb7d3907cВинаги съм пътувал често, споделя Вежди Рашидов. Публиката на един творец е 7,5 млрд. и аз си търся публиката, посочи той. „Да не говорим, че в България пазара е труден.В Индия за мен е една държава загадка. Там ходя за трети път.”, каза още скулпторът.

Имам един голям недостатък, споделя бившият министър на културата. Аз съм човек, който никога не си предава приятелите. След като 4 години съм работил прекрасно с премиера Борисов и винаги ми е помагал аз не мога да бъда непочтен човек. И това е една от причините аз да стоя в Парламента – защото не желая, нямам основания да му подарявам заглавия от типа „Вежди напусна Бойко.”

„За първи път успях да вкарам в Закона за хазарта 10% да отиват за културата. Смятам, че е много полезно, защото това са добри пари, които ще отидат за млади хора, за да могат те да се осъществят.”, посочи още Вежди Рашидов.

Той твърди, че БСП отдавна се е превърнала в икономическа корпорация. „Виждате как от с.Дръндар дойде Доган, сега живее в сараи, на ден са му по 50 000 лева разходите. Уби БАН, той стана най-големия енергетик, хидро-енергиен инженер. Никой от учените в БАН не е получавал по 2 млн. в живота си независимо, че са академици.”, коментира Рашидов. За него политиката е превърната в средство за забогатяване на някои хора.

Кафето на Борисов и Местан не е новина. Аз пия кафе с приятелите си. Кафе се пие за кеф, но, когато говорим за партийни лидери те трябва да се срещат. Трябва да се опитат да има диалог и да разговарят, каза още той. По думите му драма е, че те са били уплашихме с флашки и никой с никого не смее да се срещне.

Вижте и

bTV, „Нека говорят“

[spider_facebook id=“1″]

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре