Сега четете
Интервю с Дияна Найденова, Петьо Блъсков, Владимир Йончев

Интервю с Дияна Найденова, Петьо Блъсков, Владимир Йончев

nova tv 3003Тема:Въпросителни от седмицата: За лихвите, кредитите, съдебните изпълнители и хората. Гости: Дияна Найденова – журналист, Петьо Блъсков – журналист, Владимир Йончев Резюме: „В нормалните европейски държави това политически опоненти да се срещнат и да се ръкуват, се приема за нещо нормално”, каза в „Събуди се” Диана Найденова относно отношенията между ДПС и ГЕРБ след кафето в Кърджали.

Тя даде пример с кампанията на демократите, когато Барак Обама и Хилъри Клинтън са били опоненти. „Така се прави в държавите, в които политиците имат история и искат да имат бъдеще”, добави тя.

Според нея и двамата политици – и Бойко Борисов, и Лютви Местан, са постъпили хитро в една много сложна за БСП ситуация.

„БСП изпада в изолация, като решава проблемите по стария комунистически начин – измислят се нови теми и нови проблеми”, каза от своя страна Владо Йончев.

Според Петьо Блъсков не трябва да се отдава такова значение на това, че лидерите на ГЕРБ и ДПС са пили кафе. „Има малко театър в цялата работа. Виждате колко много внимание им обръщаме. Има такива хватки в политиката”, допълни той.

По думите на Найденова грешим с това, че се фокусираме върху тази случка. „Вчера се зачудих случвало ли се е рождения ден на канцлера Ангела Меркел да се отрази така, както ние отразихме рождения ден на Агмед Доган”, каза тя.

Журналистката допълни, че ден по-рано финансовият министър Петър Чобанов е съобщил, че теглим 3 милиарда лева кредит, за да си платим дълговете. „Къде отиват тези пари?”, попита тя.

Вижте и

„Ако толкова им трябваха пари, можеха да намалят контрабандата”, каза Владо Йончев и припомни думи на Станишев, че увеличението на пенсиите ще дойде от намаляването на контрабандата.

„80% от тези пари ще отидат в стимули за икономиката и бизнеса”, заяви Блъсков. Според него трагедията е друга – в администрацията, която спешно трябва да се реформира.

[spider_facebook id=“1″]

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре