Сега четете
Гена Трайкова и Венелин Петков падат от ефир

Гена Трайкова и Венелин Петков падат от ефир

Gena-Traikova-4_471x312Гена Трайкова и Венелин Петков вероятно ще спрат да водят новините на Би Ти Ви в края на април. Промяната се очаква от момента, в който Петков бе назначен за шеф на голямата дирекция „Новини, актуални предавания и спорт“. Тя не се случи веднага, тъй като в Би Ти Ви търсят подходяща екранна двойка, предаде „24 часа“.

Гена Трайкова, която е и продуцент на „Би Ти Ви Документите“, ще бъде повишена и ще стане главен редактор на новините.

Бившият им колега Димитър Цонев, който водеше „Лице в лице“ точно преди централната емисия по Би Ти Ви, се връща в БНТ. „Пак ще водим заедно с Цветанка Ризова, но в различни телевизии“, каза популярният тв водещ пред „24 часа“.

Още този понеделник той ще поеме публицистичното предаване „Още от деня“ от 18,30 ч. „Влизам в готов продукт, който се надявам да развием. Ще се обсъждат най-важните теми и ще се канят актуални гости – това е формулата, която отдавна е измислена. По нея се правеше и „Лице в лице“, каза Цонев.

Особен сантимент има във връщането на журналиста на старото му работно място. Той ще работи в студио 6 – там, където дебютира изобщо в професията като водещ на късната новинарска емисия в 23 часа. Това става през 1990 г.

Вижте и

[spider_facebook id=“1″]

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре