Сега четете
Асен и Сибина в “Семейни връзки” по БНТ1

Асен и Сибина в “Семейни връзки” по БНТ1

Семейство Григорови
Семейство Григорови

Мира Добрева показва граждани, които искат да станат селяни

Тази събота „Денят отблизо” с Мира е в търсене на отговор защо все повече млади хора се хващат за мотиката. Основателите на Народно читалище „Бъдеще сега” в село Гудевица и сдружение „Тринога” в село Желен – Теодор Василев и Филип Кирилов ще споделят какво ги е накарало да сменят градския живот с този на село и къде се срещат пътищата на доброволчеството, екологичното обучение и селското стопанство.

Какво е да споделяш с някого не само дома, но работното място? В рубриката „Семейни връзки” гости ще бъдат звездната двойка Асен и Сибина Григорови. Водещите на БНТ1 разказват за живота и други неща в разговор с Мира Добрева.

Проектът 240:240:240 ще се пренесе в студиото на „Денят отблизо”. Има ли отговори на 240-те въпроса, зададени от 240 граждани на 240 депутати в 240-я ден от протестите? Това зрителите ще научат от инициатора на проекта Мария Кавлакова.

Резултатите от него ще представи един от героите на протестите и организатор на питащата кампания.

За финал Мира е подготвила една необикновена среща с големия български психоаналитик, член на Международната психоаналитична асоциация – Никола Анастасов.

[spider_facebook id=“1″]

 

Вижте и

Гледайте „Денят отблизо” с Мира всяка събота и неделя от 11:00 часа само по БНТ1!

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре