Сега четете
БНТ обявява конкурс за рекламно послание

БНТ обявява конкурс за рекламно послание

Silvia Simova
Силвия Симова, БНТ, Направление „Публични комуникации“ Българска национална телевизия

Може ли да се поберат 55 години история в пет думи? Това е предизвикателството, което Българската национална телевизия отправя към всички. Вярна на мисията си да бъде близо до зрителя, обществената медия ще потърси с конкурс слогана за своята 55-годишнина.

От днес (26 март) до 9 април на имейл [email protected] изпращайте своите предложения за послание, което според вас описва най-точно националната телевизия. То трябва да съдържа до пет думи. На 10 април експертно жури ще разгледа и оцени слоганите, а победителят ще бъде обявен на 11 април на сайта на БНТ и във фейсбук страницата на БНТ (http://www.facebook.com/Bulgarian.National.Television ). Той ще бъде гост на 14 април в сутрешния блок „Денят започва” по БНТ1, а наградата за него е уикенд за двама в хотел „Св.Иван Рилски” в Банско.

„Вече 55 години БНТ е доверие, мисия, ценност, памет, бъдеще. Това е обществената телевизия: силна – устояваща на предизвикателствата; обективна – отразяваща новините такива, каквито са; водеща в създаването и отстояването на високи професионални стандарти. Това е ТЕЛЕВИЗИЯТА НА ЗРИТЕЛЯ”, коментира Силвия Симова, ръководител на Направление „Публични комуникации” в БНТ и председател на журито, което ще оценява предложенията.

Повече информация за условията на конкурса може да откриете на www.bnt.bg и на фейсбук страницата „55 години БНТ”

(http://www.facebook.com/Bulgarian.National.Television ).

 

Вижте и

БНТ търси твоето послание – стани част от 55-години история, доверие и ценности!

[spider_facebook id=“1″]

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре