Silvia Simova

Силвия Симова, БНТ, Направление “Публични комуникации” Българска национална телевизия

Може ли да се поберат 55 години история в пет думи? Това е предизвикателството, което Българската национална телевизия отправя към всички. Вярна на мисията си да бъде близо до зрителя, обществената медия ще потърси с конкурс слогана за своята 55-годишнина.

От днес (26 март) до 9 април на имейл gledam@bnt.bg изпращайте своите предложения за послание, което според вас описва най-точно националната телевизия. То трябва да съдържа до пет думи. На 10 април експертно жури ще разгледа и оцени слоганите, а победителят ще бъде обявен на 11 април на сайта на БНТ и във фейсбук страницата на БНТ (http://www.facebook.com/Bulgarian.National.Television ). Той ще бъде гост на 14 април в сутрешния блок „Денят започва” по БНТ1, а наградата за него е уикенд за двама в хотел „Св.Иван Рилски” в Банско.

„Вече 55 години БНТ е доверие, мисия, ценност, памет, бъдеще. Това е обществената телевизия: силна – устояваща на предизвикателствата; обективна – отразяваща новините такива, каквито са; водеща в създаването и отстояването на високи професионални стандарти. Това е ТЕЛЕВИЗИЯТА НА ЗРИТЕЛЯ”, коментира Силвия Симова, ръководител на Направление „Публични комуникации” в БНТ и председател на журито, което ще оценява предложенията.

Повече информация за условията на конкурса може да откриете на www.bnt.bg и на фейсбук страницата „55 години БНТ”

(http://www.facebook.com/Bulgarian.National.Television ).

 

БНТ търси твоето послание – стани част от 55-години история, доверие и ценности!

[spider_facebook id=”1″]