Сега четете
„За секса, политиката и други проЗташки неща”

„За секса, политиката и други проЗташки неща”

и Николай Урумов в кадър от филма-дебют „Вагнер” на реж. Андрей Слабаков - 1995-1998 г.
и Николай Урумов в кадър от филма-дебют „Вагнер” на реж. Андрей Слабаков – 1995-1998 г.

Съботната вечер на 22-ри март, точно в 18.30ч, в Studio 5 очакваме единствения и неповторим Николай Урумов с неговия спектакъл „За секса, политиката и други проЗташки неща”.

По безкрайно актуални теми, в него ще можем да видим пикантната страна на сексуалния и политически живот на съвременния българин.
Добре известен е оня афоризъм, че ако примитивният хумор предизвиква смях, то изисканият генерира преди всичко възхищение.

Това се отнася, обаче само за англичаните и техния хумор. Нашият хумор е друг. Той е балкански, а знаем, че и Балканите са други.
Нека не забравяме, че чувството за хумор е бисексуално, т.е. то изневерява както на мъжа, така и на жената, пък ако ще те да са и българи. По тази причина много от нашите сънародници са в състояние на развод с това си чувство.

Така, че скъпи приятели, не допускайте то да ви изневери. Смейте се! Смейте се не само на Първи април и не само, защото смехът пречиства душата. Смейте се, защото много по-добре е да се напикаеш от смях, отколкото да напълниш гащите от страх.

И не чакайте Първи април, за да проверите своето чувство за хумор, посредством следния експеримент. Застанете пред огледалото и се постарайте да изобразите умна и сериозна физиономия. Напрегнете се да задържите това умно изображение колкото се може по-дълго време.Ако не успеете и се разсмеете, не се разстройвайте – значи не само имате чувство за хумор, но и определено не сте глупави…

Вижте и

Смейте се, господа! Смейте се, защото е доказано, че най-дълго живеят тези индивиди, които често умират от смях!

Митко Динев
Не забравяйте да направите своята резервация за академична лекция за нещата, наречени с истинските им имена, тъй както е способен да ги назове само поетът с фабрики Митко Обадете се тел: 02 / 963 12 54 или 0887 934 335 и запазете местата си, a ако желаете винаги да знаете какво се случва на сцената на Studio 5 следете програмата на клуба на www.clubstudio5.com или станете наши приятели във Facebook: Studio 5* music club, защото музиката и театърът имат значение.

[spider_facebook id=“1″]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре