Сега четете
YouTube вече има българка версия

YouTube вече има българка версия

Горещата новина от последния ден е, че YouTube вече има българка версия (www.youtube.bg) , а какво означава това за индустрията ще научите по време на официалното представяне на проекта в рамките на Webit CEE Digital Summit. Над 700 представители на най-големите рекламодатели от региона, технологични и стартиращи компании и медии купиха своя билет за Webit CEE. Организаторите очакват регистрацията да бъде затворена в следващите дни. Местата са ограничени – побързайте да се регистрирате тук.

ЛЕКТОРИ ОТ Google, Sociomantic, Intel Capital, Phizer, Httpool, VivaKi, Fashion days, IBM, DropBox, EarlyBird, P&G, MSLGROUP, … КЛЮЧОВИ ДУМИ Mobile, Multi screen, Finance, Payments, RTB, Startup, Advertising, FMCG, Insurance, Communications, PR, Storytelling, Social, adwords, facebook, innovation, eCommerce, programmatic, wearable ПРОГРАМА Директорът на Intel Capital за EMEA и EURIT директорът multi channel маркетинг на гиганта Phizer ще представят визиите на компаниите си за развитието на wearable технологиите и Big Data и ефекта им върху маркетинг и технологичната индустрия, здравеопазването, фармацията и живота на хората.

Programmatic и Big Data и респективно ефективнонстта на дигиталния маркетинг и реклама ще бъдат горещи теми и в презентациите и дискусионните панели на регионалните директори на едни от най-големите глобални компании. ВАЖНО Webit CEE открива и нова сцена и събитие за StartUp екосистемата и предприемачите от региона – Leaders Summit – с DropBox, Zhazam, EarlyBird, StartUp Wize Guy Accelarator, Teres Capital и успешни стартиращи компании и предприемачи от региона…

Специална сесия с участието на успешни дами от региона ще коментира мястото на жените в технологичната индустрия. Webit с гордост ще представим успехите на изключителния екип на pCloud.com, компания основана в България, която вече има над 600 000 потребители от цял свят! БЛАГОДАРНОСТИ Webit CEE благодари на всички свои партньори за помощта им София отново да бъде домакин на регионално Webit събитие. Сред тях са Кмета на град София, Google, Unicredit BulBank, Sociomantic, Httpool, IBM, СуперХостинг.БГ, bTV, pCloud, NetInfo, Mail.bg, Mall Advertisng, MetroReklama, SEC, MoitePari.bg и много други! Webit CEE Digital Summit ви очаква на 9 април в Sofia Event Center, Paradise Mall.

Вижте и

[spider_facebook id=“1″]

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре