Сега четете
Грег Банис е изненадата за зрителите във финала на „Най-хубавите години от нашия живот”

Грег Банис е изненадата за зрителите във финала на „Най-хубавите години от нашия живот”

93Голямата диско звезда Грег Банис от легендарната група “Hot Chocolate” реши да се включи в голямата битка на десетилетията в „Най-хубавите години от нашия живот”. Британецът, който дълги години бе вокалист на световноизвестната група, ще изпълни един от най-големите й хитове – “Sexy Thing”. Това е песента, която 30 години е в Топ 10 на най-слушаните в света.

Тази събота (22-ри март) от 20:30 часа по БНТ 1 ще станем свидетели на дългоочакваната развръзка, когато едно срещу друго се изправят 80-те и 90-те години.

Финалът, който ще продължи час и половина, обещава блясък и незабравимо шоу.

Водещият Владо Пенев и неговите асистенти Александър Сано, Анастасия Неделчева и Рая Белева за пореден път ще посрещнат българските звезди, които ще защитават честта на състезаващите се години. „Фондацията”, в чиито състав влизат Кирил Маричков („Щурците”), Иван Лечев (ФСБ), Дони, Славчо Николов от (БТР) и Венко Пиромански („Те” ) ще представят музиката и от двете десетилетия.

 

На сцената ще се появят още Богдана Карадочева, Камелия Тодорова, Звезди от „Ахат”, Наско от БТР и Дичо.

В рубриката „Шампиони” специални гости са Илияна и Наско Сиракови. Те си спомнят с вълнение големите си спортните успехи в художествената гимнастика и футбола, докато на екрана зад тях се излъчват архивни кадри от паметните моменти.

Зрителите ще видят култовите коли на 80-те и 90-те години – „Волга Газ 24”, и „Мерцедес”. Сано отново ще се погрижи на сцената да се появят и емблематичните за тези десетилетия предмети – крем „Виетнамско чудо”, тетрадка с футболни отбори от в. „Старт”, електронна игра „Ну, погоди” и лексикон.

Вижте и

На финала по нестандартен начин ще бъде демонстрирано как е живял българинът през 80-те и 90-те години. Това е причината на сцената да се качат две обикновени семейства – и двете Иванови.

След всичко това, зрителите ще разберат какъв е решаващият избор на журито в първия по рода си  реалити формат у нас. 18-годишните младежи ще определят кои са „най-хубавите години от нашия живот”.

Феновете на предаването могат да продължат да участват в онлайн анкетата в официалния сайт на телевизията www.bnt.bg, както и във Фейсбук страницата на шоуто https://www.facebook.com/nai.hubavite.godini.bnt . Участниците в допитването ще трябва да познаят десетилетието – победител. А наградата за първите десет души, избрани на лотариен принцип, ще получат покана за заключителното парти на формата и лична среща със звездите от „Най-хубавите години от нашия живот”.

[spider_facebook id=“1″]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре