Сега четете
Камелия нападна СЕМ, не закачат Емануела

Камелия нападна СЕМ, не закачат Емануела

Съветът за електронни медии (СЕМ) обсъжда да въведе работно облекло за певиците и танцьорките, вилнеещи полуголи в клиповете си, които се излъчват в различни телевизии. Сиреч да ограничи разголването им

Така СЕМ е на път да стане за смях с напъните си да облече фолкгърлите, които по традиция държат да покажат на тв публиката повечето си прелести – такъв им е бизнесът. Подобно решение едва ли ще се спазва, защото би довело до фалит телевизия „Планета“ например, която залага основно на техните пищни форми, даже тези дни я набедиха, че се занимава и с тяхното пласиране. Тя гърми във всяко заведение в столицата и големите градове, както и във всеки втори дом по селата.

Така семаджиите рискуват да ги подгонят разярени шопи със сопи, както и психопати с лопати от цялата страна, че даже и бесни „патриоти“, върнали се от чужбина, където за мнозина наши гастърбайтери фолкклиповете са пъпната връв, свързваща ги с род и родина, най-милото и святото. Това вече е утвърден модел на поведение и начин на мислене, който не е подвластен на СЕМ.

Аргументите на доц. Георги Лозанов, шеф на институцията, съблюдаваща приличието в ефир, са „съкрушителни“, а именно, че така образът на жената се превръща в стока и сексуален обект. Това е някаква англосаксонска трактовка на голотата, която само папийонката на Лозанов разбира, смятат прогресивните сили сред широките народни маси, чиито представители по никакъв начин не могат да седнат на масата, без да дънят песните на любимите им певици, а те самите да им танцуват сластно на малкия екран.

Стигна се дотам, че на семинар на Комисията по дискриминация обсъдили варианти за отрязването на клипове с разсъблечени мацки. От СЕМ пък явно разчитат, че този път няма кой да привика шефа им в парламента, както заради това, че се бърка на Петър Волгин от БНР. От съвета обаче, изглежда, слабо познават фолкпевиците и тяхната войнствена природа. Особено лично засегнатите измежду тях, които разчитат на формите си, за да си изкарват хляба и… черния хайвер към него. Най-опасна сред тях е русокосата фурия Камелия, която вече показа зъби. Макар и на 43, тя не може да живее, без да се позаголи, а публиката й – още no-малко. Камелия прие цялата деятелност на СЕМ като лична обида не без причина. Разяри се и като тигрица се нахвърли върху клетия Гого Лозанов

„Кой определя правилата и какво е „голота“, съвсем основателно попита в свое телевизионно интервю Камелия. Критерии за това няма записани в нито един нормативен документ, така че преценката може да бъде само субективна. Направете си сметката, ако Камелия може така да забие топката във вратата на СЕМ, какво остава за адвокатите й. За тези на Митко Пайнера изобщо да не говорим. Известната с голите си снимки и провокативни клипове певица казва също: „Нека да погледнем какво става по световните сцени. Не се смятам за вещ или предмет, както твърди Георги Лозанов“.

Певиците в свободния свят, към който от четвърт вексмесезапътилиивсене стигаме, действително не се обличат често. Вярно е, че в САЩ например показването на голи сцени в ефир се ограничава, но там всичко е прецизно регламентирано. Камелия не пропусна да коментира и това, че нейното тяло наистина се превърна в стока, даже влезе в ролята на Пенда, а средностатистическият Пижо извади стотинките си, за да я купи и да я закичи гордо на ревера си.

Имаме предвид нейната гола снимка от „Плейбой“, появила се върху мартеница, която някои медии задъвкаха като дъвка

„Идеал“ и взеха да правят балончета. Певицата обясни, че не държи правата на този фотос, които са на издателите. Което и без това е ясно. Тя попита, пак основателно, защо се вдига толкова шум около нея, а не се пита този, който е произвел мартеницата. „Против съм вулгарните неща. Има ги и във фолка, но това си е нормално, има различни хора, затова почти всеки клип в бранша е на ръба на позволеното“, признава Камелия.

Колежката й Емануела излезе малко по-хитра. Тя се включи в бизнеса със сериалите и никой не я безпокои за кадри като тези в „Под прикритие“, където играе апетитно момиче на повикване. Наскоро лирическият герой Куката й разкъса дрехите и я съблече пред цялата аудитория. Направи това с цел да обладае певицата

Вижте и

Героинята й по-точно. И то, след като двамата се надрусаха до откат пред зрителите, ама табиетлийски. При това всичко беше представено адски брутално и натуралистично. Уви, Куката разкъсва прашките и сутиена на актрисата певица, но, изглежда, не успява да вдигне самолета, заради което я нападна с грубости. А пък тя се ядоса и го нарече, милата, „животно“. По брой посещения видеото от сериала надмина в сайтовете за видеосподеляне всякакви порноизпълнения. Това обаче все още е нищо в сравнение със съвсем близката до жанра „порно“ сцена от сериала, в която мафиотският бос Иво Андонов, игран от Захари Бахаров, получава продължителна френска любов от проститутка на име Дарина. Реплики няма, само действия, интересни за подрастващите. После камерата грижливо показва в близък план оплисканото в бяла течност лице на жената. На всичко отгоре на зрителя се дава да разбере, че коварната Дарина запазва в устата си генетичния материал на боса, за да го предаде на врага му Джаро. Той какво ще прави с така получения материал, не можем да ви кажем.

Миналия сезон на сериала от СЕМ препоръчаха да се смени часът на излъчване, което и стана. Но не очаквахме, че това ще даде старт на откровени лесбийски и други повече от горещи сцени, явно, за да се експлоатират докрай възможностите, които дава късният час. От екипа на филма коментират, че няма начин гангстери и наркопласьори да живеят като монахини и да се изразяват литературно.

Както писахме, Слави Трифонов се оплака на СЕМ със специално писмо, че в сериала го ударили на гол купон, а него го глобяват за шегички със сексуално съдържание. В студиото му Георги Лозанов обаче обясни, че това е изкуство, което борави с фикции, затова не ги закача. „То тогава Чичолина трябваше да е народна актриса. Каква беше тая фикция, какво беше това чудо“, дивят се напълно ошашавени от родните сериали зрители.

19.03.2014 00:38 | Седмичен Труд | стр. 7 | Светлин МОНОВ

[spider_facebook id=“1″]

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре