Сега четете
Джонатан Феро от Bloomberg специален участник на конференция „Образование и бизнес"

Джонатан Феро от Bloomberg специален участник на конференция „Образование и бизнес"

Представители на държавата и бизнеса, неправителствени организации, медии и граждани ще търсят вярната посока за българското образование на конференцията „Образование и бизнес“, която ще се проведе на 24 март тази година в Sofia Event Center.

Инициативата е специално на Медийна група Bulgaria ON AIR и онлайн групата Investor, а форумът се организира в партньорство с Bloomberg. По този повод специален участник и модератор на обобщаващия панел „Медиите – ключ в отношенията между бизнеса и образователната система“ ще бъде Джонатан Феро от телевизия Bloomberg, Лондон.

Конференцията е разделена на 4 панела, по време на които последователно ще бъде дадена думата на представителите на образованието, бизнеса и така ще се пресекат гледните точки, за да бъдат намерени решения на наболелите проблеми в сферата.

Конкретни предложения за промени в системата на образованието ще дадат както специално поканените панелисти и участници в дискусията на конференцията, така и преподаватели, студенти, представители на неправителствения сектор и бизнеса. По време на събитието в специални урни ще се събират мнения, предложения и добри практики от всички присъстващи.

Вижте и

Сред участниците във форума ще бъдат вицепремиерът Даниела Бобева, министърът на образованието Анелия Клисарова, заместник-председателят на Българската академия на науките и бивш министър на образованието чл.-кор. проф. Николай Милошев, председателят на Асоциацията на индустриалния капитал в България Васил Велев, председателят на Българска стопанска камара и изпълнителен директор на „Овергаз“ Сашо Дончев, председателят на Агенция по заетостта Асен Ангелов и други експерти.

[spider_facebook id=“1″]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре