Сега четете
Опра имала шест пръста

Опра имала шест пръста

Опра позира с Джей Лено преди последното му шоу

Стари професии, недостатъци и срамни семейни тайни са част от фактите, които звездите крият най-усърдно в биографиите си. В стремежа да се изградят определени представи, пиар експертите потулват какви ли не неща от житието на клиентите си.

Но не успяват да скрият всичко. Някои от малко известните факти за звездите са техните истински имена. Повечето фенове на Мерилин Менсън знаят, че той е Брайън. Чък Норис е Карлос, а Опра Уинфри всъщност е Орпа – Устата водеща всъщност крие много по-сериозен дефект – има шести пръст на крака. Матю Пери пък като младеж загубил част от средния си пръст на дясната ръка в инцидент с врата.

Меган Фокс също има и несъвършенства по тялото – палците й са деформирани по рождение. За сметка на това пък лицето на Том Круз е напълно симетрично – нещо, което рядко се среща. Заради физическите си недостатъци Шон Конъри е носил перука във всеки от филмите си за Джеймс Бонд. Фобиите на звездите също са добре пазени тайни, най-малкото защото те трябва да изглеждат перфектни личности в очите на феновете си.

Джони Деп, който умее отлично да се претворява в какви ли не образи, понякога с килограми грим, страда от коулрофобия – много го е страх от клоуни. Моделката Тайра Банкс изпитва ужас от делфини, а Матю Макконъхи – от въртящи се врати. Преди да бъде това, което е, Мадона започнала работа в гиганта за понички „Дънкин донътс“ в Ню Йорк.

Уволнили я, защото напръскала клиент с желе. Преди да станат известни актьори, Силвестър Сталоун и Джеки Чан снимали в порнофилм. Джим Кери напуснал училище на 16 и започнал работа като портиер. Когато бил на 15, Кристофър Уокън пътувал с цирк и се изявявал като укротител на лъвове. Том Ханкс е далечна роднина на Ейбрахам Линкълн. Освен това той е учил за кратко в духовна семинария.

Вижте и

По духовното се увличала и Ан Хатауей, но тя само е мечтаела да стане монахиня. Двама от най-големите секссимволи, Джъстин Тимбърлейк и Райън Гослинг, всъщност са приятели от деца и са участвали заедно в шоуто The Mickey mouse club. Майката на Джъстин дори била настойник на Гослинг. Той на косъм се разминал от кариера в бой банда, на каквато се посвети приятеля му. Предложили му да бъде част от „Бекстрийт бойс“, но отказал. Ето още няколко интересни и малко известни факти от звездните биографии.

17.03.2014 21:30 | www.standartnews.com

[spider_facebook id=“1″]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре