Сега четете
Известни са победителите в играта на Вестникът на Добруджа

Известни са победителите в играта на Вестникът на Добруджа

dobrichmedia_comЯсни са имената на победителите в играта на „Добруджанска трибуна“. В края на февруари, след като стана ясно, че най-после и стадион „Дружба“ ще се сдобие с електронно табло, решихме да провокираме привържениците на футбола и на „Добруджа“. Попитахме ги: „Чие име на футболист на „Добруджа“ ще бъде изписано, като първи голмайстор, на новото електронно табло на стадион „Дружба“?

Анкетата е посветена и на 70-годишнината от основаването на Вестникът на Добруджа, която ще бъде чествана през септември. Доайенът на добричките медии отразява през десетилетията развитието и успехите на най-популярния спорт в града, като прави съпричастни читателите си с победите и загубите на любимия отбор. След като вече знаем името на първия голмайстор, е редно да обявим и победителите в нашата игра.

Сред немалкото талони, получени в редакцията, само в един открихме познато името на футболиста, чието име първо бе изписано на електронното табло – Симеон Симеонов. Затова и решихме участника, който е познал първия голмайстор да получи и първата награда -едногодишен електронен абонамент за Вестникът на Добруджа. Името на победителя в играта е Райко Василев от Добрич.

В продължение на една година той ще получава на посочен от него мейл-адрес pdf-файлове. Останалите две награди решихме да разпределим чрез жребий между всички участници. Късметът се усмихна на Андон Колев Димов от Добрич. Той ще получи електронен абонамент за 6 месеца. Третата награда отива при Ивайло Иванов Алексиев от Добрич. Той печели електронен абонамент за 3 месеца.

Вижте и

Тримата победители ще получават мейл с 12-те страници на вестника вечерта преди излизането им в печатен вариант. Честито на печелившите. На верните си читатели обещаваме нови изненади, свързани със 70-годишнината на Вестникът на Добруджа.

Известни са победителите в играта на Вестникът на Добруджа | | 18.03.2014 15:27 | Добруджанска трибуна | стр. 12 |

[spider_facebook id=“1″]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре