Сега четете
Жури избра водещата на „Надиграй ме“ по БНТ 2

Жури избра водещата на „Надиграй ме“ по БНТ 2

Nadigray me-vodeshta12-годишната Милица Стойчева от Кюстендил ще партнира на хореографа Асен Павлов в новия сезон на танцовото шоу „Надиграй ме“ на БНТ 2. Милица бе най-малката претендентка в конкурса, с който бе избрана новата водеща на предаването. Тя е от Кюстендил, играе народни танци в детско-юношеския ансамбъл „Кюстендилче” и вече е участвала в детския формат на „Надиграй ме” с отбора на родния си град. Милица успя да спечели журито и да пребори конкуренция в лицето на професионални актьори, фотомодел и каскадьорка.

Петият сезон на танцовото шоу „Надиграй ме“ ще започне на 13- ти април и ще се излъчва в неделя от 20:45, едновременно по БНТ 2 и БНТ Свят. Този път надиграването ще бъде между непрофесионални танцови състави от цялата страна, които имат групи както за възрастни, така и за деца.

До този момент „Надиграй ме” има четири сезона в ефира на БНТ 2 и БНТ Свят, като победители в първите три станаха участници от Силистра, Гоце Делчев и Девин. През 2013 г. се проведе и „Надиграй ме” за деца, в което се включиха детски танцови школи от цяла България. Победител стана ансамбъл „Габровче”.

Вижте и

През 2012 г. в ефира на БНТ се проведе и голямото балканско надиграване „Надиграй ме на Балканите”. В танцовата надпревара се включиха отборите на Македония, Румъния, Гърция, Турция и България. Големият победител бе отборът на Турция.

[spider_facebook id=“1″]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментара (1)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре