Сега четете
Детелин Далаклиев представи "Никога не се предавай"

Детелин Далаклиев представи "Никога не се предавай"

576473_10150739955092318_1370992532_nСветовният шампион по бокс Детелин Далаклиев представи вчера първата си книга „Никога не се предавай“ и в родния си Плевен. За премиерата й Спортист номер 1 на Плевен избра Начално училище „Христо Ботев“, където беше гост по покана на ръководството.

В среща-разговор с децата Детелин Далаклиев отговори на десетки детски въпроси, като труден ли е пътят до върха, от колко време се занимава със спорт, по колко часа на ден тренира, имал ли е много тежки моменти.
Не всеки може да достигне върха, но въпреки това трябва да се занимават със спорт за здраве и за да се осмисли свободното време, посъветва малките си фенове Далаклиев.

Той разказа, че е започнал да тренира още от малък и в началото е искал да стане футболист. За своите първи стъпки в спорта, нелекия път до титлата в Милано през 2009 г., стотиците моменти на радост и разочарование, за любимите си хора шампионът пише в книгата си „Никога не се предавай“. В нея не са пропуснати дори моментите за допира на шампиона с политиката, като в тази й част са разкрити и много неизказани истини.

Автор и издател на „Никога не се предавай: Историята на Детелин Далаклиев“ е журналистът Георги Стоянов. Повече от година той събирал, записвал и обработвал живота на големия български спортист. Книгата може да бъде поръчана от официалната страница на Детелин Далаклиев във Фейсбук: https://www.facebook.com/pages/Detelin-DalakIiev/237062117317 там може да се намери допълнителна информация и за местата, на които ще се продава. Бонус за читателите ще е това, че всяка една книга ще е лично подписана от Детелин Далаклиев. Партньор в начинанието е плевенската фирма „Крез“.

Вижте и

„Срещата на Детелин Далаклиев в НУ „Христо Ботев“ – Плевен е част от проекта „Спорт и изкуство срещу агресията“, по който училището ни работи, каза пред „Посоки“ Цветелин Горанов, директор на учебното заведение. „Основната ни цел е да приобщим към кампанията личности, които са обект на подражание за учениците. Неслучайно избрахме за първата среща на децата световния шампион по бокс Детелин Далаклиев, който освен световен шампион и Спортист №1 на Плевен е и голям приятел на училището ни“, допълни Горанов.

Детелин Далаклиев представи „Никога не се предавай“ | Световният шампион по бокс избра НУ „Христо Ботев“ в Плевен за премиера на първата си книга | 18.03.2014 13:48 | Посоки | стр. 1; 2 |

[spider_facebook id=“1″]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре