Сега четете
БНТ представя детството и живота на Ванга

БНТ представя детството и живота на Ванга

Sahska BratanovaТочно в 21:00 часа тази сряда (19.03) по БНТ 1 е премиерата на дългоочаквания сериал „Вангелия”. Поредицата, която изследва живота на прочутата българка, се показва за първи път у нас. 12-те епизода на „Вангелия” разказват за детството и живота на Ванга такива, каквито ги е усетил руският режисьор Сергей Борчуков. Филмът показва и паметни срещи на пророчицата с исторически личности, чиито съдби белязват и световната история.

Новината, че БНТ ще излъчи сериала, който е хит в Русия, предизвика огромен интерес и върна лентата на спомените на десетки наши сънародници, които са имали досег с пророчицата от Рупите.

Двама от тях – легендарната Нешка Робева и режисьора Стилиян Иванов, ще гостуват утре сутринта в „Денят започва с култура” по БНТ 1. Те ще повдигнат завесата около мистерията „Ванга”, тъй като са сред хората, които бяха близки с нея.

Гост на водещите Александра Гюзелева и Георги Ангелов ще бъде и актрисата Сашка Братанова, която участва в руската поредица. Там тя играе ролята на помощничката на Ванга, която допуска хората при нея. Братанова е споделяла, че режисьорът я избрал само по снимка, а самата тя се познавала с пророчицата.

Сериалът „Вангелия” ще се излъчва всяка сряда от 21:00 часа по БНТ 1. От уважение към християнските традиции, по време на Страстната седмица епизодът няма да бъде излъчен.

Гледайте първия епизод на сериала „Вангелия” тази сряда, 19 март,

Вижте и

от 21:00 часа, само по БНТ1!

 http://bnt.bg/filmi-i-serialii/serijni/vangeliya

[spider_facebook id=“1″]

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре