Сега четете
Национален семинар на СБЖ се проведе в Плевен

Национален семинар на СБЖ се проведе в Плевен

SBJ_vrata_2795_4226Събитието дава началото на честването на „120 години организирано журналистическо движение в България“ под патронажа на ЮНЕСКО и лично на Генералния директор Ирина Бокова .

Община Плевен беше домакин на Национален семинар на Съюза на българските журналисти в дните 14 и 15 март т.г. на тема „Журналистика и връзки с обществеността – взаимодействие и противопоставяне”, информират от общината. Събитието дава началото на честването на „120 години организирано журналистическо движение в България“ под патронажа на ЮНЕСКО и лично на Генералния директор Ирина Бокова.

В семинара участваха председателят на Съюза на българските журналисти Снежана Тодорова, университетските преподаватели по журналистика и връзки с обществеността проф. д-р Здравко Райков от СУ „Св. Кл. Охридски” и доц. Георги Калагларски от Варненския свободен университет „Черноризец Храбър”, Любомир Блатски – председател на Дружеството на пиарите при СБЖ, PR експерти от плевенски институции, журналисти от различни български градове.

Поздравителен адрес от името на кмета на Община Плевен проф. д-р Димитър Стойков прочете заместник-кметът Стефан Петков. „Удовлетворен съм, че именно Плевен е домакин на такова престижно събитие. По този прекрасен повод засвидетелстваме дълбокото си уважение към достойния път на българската журналистика, отдаден на правдивостта и ангажираността към обществото.

Вижте и

Убеден съм, че институциите, представителите на медиите, гражданите могат да бъдат съмишленици и добри партньори в общата кауза да израстваме като съвременна модерна нация“, се казва в поздравлението на кмета.

plevenlive.bg

[spider_facebook id=“1″]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре