Сега четете
Раздават рекламни „Оскари"

Раздават рекламни „Оскари"

1215593_284_213Българската асоциация на рекламодателите (БАР) ще раздаде „Оскари“ за рекламни кампании, съобщиха вчера от там. Важното е идеите за търговски послания да са били реализирани през миналата година.

Проектите, с които фирмите, стоките или организациите са били рекламирани пред потребителите, ще се състезават в 10 категории. Това са реклама и маркетинг на нов продукт, на нова услуга, на нова корпоративна марка, на корпоративна социална отговорност, спонсорство и други.

Победителите ще бъдат обявени на церемония в началото на юни. Рекламните кампании ще се оценяват от жури от 11 души, съставено от експерти в бранша и преподаватели по реклама и маркетинг.

Наградите са отворени за специалисти и екипи в областта на маркетинга, комуникациите, развитието на марката и рекламата, чиито кампании са реализирани на българския пазар през 2013 година. Участие могат да вземат и фирми, агенции, неправителствени и други организации.

„Създадохме Наградите на БАР за постижения в маркетинговите комуникации, за да отличим и насърчим както индивидуалния, така и екипния принос в областта на маркетинговите комуникации. Вярваме, че тези награди ще помогнат за развитието и утвърждаването на по-високи професионални стандарти, ще откроят най-добрите кампании, които могат да бъдат пример и вдъхновение на работещите в сектора.“ коментира Росен Мисов, Изпълнителен директор на БАР. В състава на 11-членното жури на „Наградите на БАР“ са едни от най-добрите специалисти в областта на интегрираните маркетингови комуникации у нас, представители на големи рекламодатели, комуникационни агенции, агенции за проучване на пазара, представители на академичната общност.

В конкурса проектите ще се конкурират в 10 категории, в които е бъдат отличени маркетинговите екипи, начинаещите специалисти и лидерите в областта на маркетинговите комуникации. Категориите на първите Награди на БАР са: Нов продукт, Нова услуга, Нова корпоративна марка, Ребрандинг на продукт, Корпоративен ребрандинг, Корпоративна социална отговорност, Подновяване на продукт, Продуктова иновация, Спонсорство, Активиране на марка.

Вижте и

Наградите се осъществяват с генералното спонсорство на Тойота и със спонсорството на Хенкел, Байерсдорф, БЕЛЛА и Девин.

Срокът за подаване на проекти в конкурса е до 17-ти април 2014 г. Победителите ще бъдат обявени на официална церемония на Наградите на БАР в началото на м. юни 2014г.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре