Сега четете
“Поверително от NL” и сълзите на Кошлуков по жени

“Поверително от NL” и сълзите на Кошлуков по жени

Koshlukov-Stop_1 (2)Най-обсъжданият телевизионен таблоид стартира папарашка кампания “Поверително от феновете”. Най-добрите попадения ще бъдат показвани в “Поверително от NL”.

Тази събота на 15-ти март, точно в 22:30 „Поверително от NL” отново ще напише заглавията от първите страници на вестниците. Най-горещата водеща в ефира ще покаже неизлъчвани кадри от сватбата, за която всички ще говорят. Николета Лозанова и Валери Божинов се врекоха във вярност на 9-ти октомври 2011. Три години по-късно най-коментираният телевизионен таблоид ще покаже неизлъчвани кадри от най-горещата светска сватба. Кои представители на родния елит поздравиха младоженците? Какво се случи в най-интересната част от сватбеното тържество? Как се веселят най-известните сватбари в България? Тази събота в едно откровено и емоционално интервю Емил Кошлуков ще разкрие душата си пред топ новинарката на TV7 Валентина Войкова. Основателят на партия „Новото време” в едно искрено и лично интервю за жените в живота си. Пред гост-водещата журналистът разкрива истината за връзката си с Ивайла Бакалова и допълва: „Мисля, че един кавалер се наслаждава и мълчи. Не смятам, че средно възпитан мъж трябва да говори за връзките си. Би било непочтено”. Пред камерата на „Поверително от NL” Кошлуков признава, че е плакал за жена два пъти в живота си. “Разделихме се, бях в постлюбовна депресия. Заминах в чужбина. Това е рецептата – откъсваш се от всичко, което ти напомня за нея”. Въпреки това, един от най-желаните ергени продължава да твърди, че няма по-хубаво чувство от това да се влюбиш. За истината, бъдещето, политиката и носталгията по семейството, разделено от два континента, Емил Кошлуков, тази събота само по TV7, точно в 22:30.
Криминалната линия в “Поверително от NL” продължава и тази седмица. 15 години след знаковото убийство на Иво Карамански, разследващият журналист Светослава Рудолф представя ексклузивни кадри от погребението на митичния Кръстник на родната мафия. Папарашките мрежи на телевизионния таблоид уловиха новинаря Юксел Кадриев, гостите от рожденият ден на Капка Георгиева и годежа на Христо Сираков.
На 15 март, събота, “Поверително от NL” стартира папарашки конкурс “Поверително от феновете”, с който дава шанс на всички зрители да станат част от папарашкия екип на най-обсъждания телевизионен таблоид и да спечелят страхотен фотоапарат. За да участват в конкурса всички фенове трябва да изпратят авторска снимка или видео на известна българска или международна звезда. Всеки желаещ може да участва многократно с регистрация на http://nl.tv7.bg/ след 12.00 часа на 15 март, като най-важното условие е снимката или видеото да са авторски и да не са били показвани до този момент. Всички с добър папарашки нюх, успели да уловите звезда с обектива си, имат реален шанс тяхна снимка/видео да бъдат показани в “Поверително от NL” или публикувани на Facebook страницата на предаването. Ако изпратената снимка или видео бъдат показани в ефир, авторът им със сигурност печели Фотоапарат Sony DSC H300B. Ако пък бъдат качени на Facebook страницата на предаването участникът със сигурност получава фотоапарат Nikon COOLPIX L27.
Конкурсът ще продължи до 15 април.
„Поверително от NL” – градът е голям и папараци дебнат отвсякъде!

[spider_facebook id=“1″]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре