0000127802-article2Жестока разправа се разиграва в момента в Би Ти Ви. Босовете на телевизията тихомълком отрязаха главата на един от най-авторитетните си водещи Димитър Цонев. Твърди се, че причината за свалянето му от ефир е, че е изразил публично симпатията си към партията на Николай Бареков. И хоп, с един удар на секирата Павел Станчев го гилотинира. От следващата седмица „Лице в лице“ ще има само един водещ – Цветанка Ризова, а времетраенето му ще е наполовина – 30 минути. „Днес имам среща с ръководството на телевизията.

Променена е програмната схема и според нея от понеделник предаването става 30 минути. Това променя моите договорни отношения с телевизията и не виждам каква роля мога да имам в новия формат“, коментира журналистът, който е и външен продуцент на „Лице в лице“. Новината първоначално съобщиха двете дами в семейството на Цонев – дъщеря му Десислава и съпругата му Мариaна – във фейсбук. „Гледайте утре последният брой на „Лице е лице“ с баща ми. Мъчно ми е да го кажа, но в България всичко качествено бива съсипано.

И няма нищо случайно… Българският зрител бива лишен от правото си на информираност по конкретни теми, засягащи един кръг от престъпни политици, заради които единствената адекватна публицистика бива пожертвана… Преди избори …. Нямам думи”, пише Деси, която отскоро има предаване в ТV7. Зрителите на „принципната“ телевизия едва ли ще останат безучастни към разправата с Цонев.

www.snews.bg, offnews

[spider_facebook id=“1″]