Сега четете
Стойчо Керев с лекция пред студенти на ЮЗУ

Стойчо Керев с лекция пред студенти на ЮЗУ

i42785_w648-604x345Публична лекция на известен журналист пред студенти от Филологическия факултет.

Във връзка с инициатива на информационния канал News 7 и с цел мотивиране на студенти по журналистика, масови комуникации и ПР, популярният журналист Стойчо Керев изнесе открита лекция пред студенти на Югозападния университет.
По време на срещата бяха засегнати актуални теми, проблеми, както и практически въпроси, вълнуващи младите хора. С голям интерес бъдещите журналисти слушаха и задаваха въпросите си към гн Керев, а той, от своя страна, сподели реални случки от живота и кариерата си с цел да мотивира студентите да се замислят накъде са тръгнали и какво не трябва да пропускат в студентските си години.
„Във филологическия факултет е традиция да каним популярни лица от науката, бизнеса и медиите, които могат да бъдат полезни на нашите студенти. По този начин те могат да вземат пример и да се срещат с разлини и интересни събеседници. Освен това ние имаме магистърска програма „Журналистика“, а и всички останали студенти във факултета също могат да работят в медии, защото тук основно се изучават езици. От тази гледна точка лекцията на Стойчо Керев беше много полезна и за тях“, сподели деканът на филолофическия факултет доц. д-р Антони Стоилов.

| | 13.03.2014 01:55 | Струма | стр. 12

[spider_facebook id=“1″]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре