Сега четете
Меридиан мач класира събитията в спорта

Меридиан мач класира събитията в спорта

zona sportКризата в Левски
Случващото се в Левски от загубата от Локо (Сф) до тази във Вечното дерби и след това е, меко казано, криза.

За ужас на всички „сини“ фенове на „Герена“ се разиграва изключително страшен филм, в който парадоксите следват един след друг. Завръщането на Георги Иванов на няколко пъти се отлага, а статутът на Антони Здравков е разклатен. В същото време след напускането на спортния директор Христо Йовов собственикът Тодор Батков се разсърди на отбора си и тотално го загърби.

ПРЕДАВАНЕ НА СЕДМИЦАТА

„Зона Спорт“, bTV Action

С идването на Крум Савов раздвижването в спортната редакция на bTV Media Group е осезаемо. Обзорното предаване в две поредни издания разнищва събития, тенденции и процеси в българския футбол и спорт. Няма го вече предишното елементарно регистриране на по-интересното с интервюта с актуални личности, от които рядко излизаше някаква новина или развитие на проблемите.

КОМЕНТАТОР НА СЕДМИЦАТА

Никола Ибришимов, БНТ

Запазил инерция от състезанията в Сочи, Ибришимов бе перфектен пред микрофона и по. време на финала в бордъркроса при жените от предпоследния старт за Световната купа. В швейцарския курорт Вейзоназ Сани Жекова успя да стигне до място на подиума, след като този път никой не я бутна по трасето. Това е малка утеха за пропуснатия медал от олимпиадата, но е голямо постижение за звездата ни в зимните спортове, която прогресира сериозно и в генералното класиране.

Вижте и

12.03.2014  Меридиан мач | стр. 23 |

[spider_facebook id=“1″]

Свързани:

Крум Савов

Крум СавовКрум Савов e роден на 14 юни 1960 г. в София. Завършил е английска гимназия, а впоследствие МИО в УНСС и журналистика в Софийския университет. От дете тренира футбол в ЦСКА, където му е районът, а не

Крум Савов е новият Главен редактор „Спорт” в bTV

Крум Савов е новият Главен редактор „Спорт” в bTVКрум Савов се присъединява към новинарския екип на bTV и заема позицията Главен редактор „Спорт” в дирекция „Новини, актуални предавания и спорт” от 1 март 2014 г., съобщиха от медията. Извест

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре