Сега четете
Георги Атанасов: Политиката и футболът винаги са оплетени

Георги Атанасов: Политиката и футболът винаги са оплетени

imagesИнтервю с журналиста Георги Атанасов, ТВ7, „Добро утро, България” /резюме/ | | 12.03.2014 09:34 | ТВ7

Гост: журналистът Георги Атанасов.

Политиката и футболът винаги са оплетени – не само при нас, а и по света. Това заяви за сутрешния блок на ТВ7 журналистът Георги Атанасов.
„Сигурен съм, че голяма част от младите хора са водени от съвсем чисти, патриотични подбуди.

Но в същото време съм сигурен, че има и известен организационен, задкулисен сегмент в цялата тази история и знам, че тези организирани формации от млади хора – честно объркани и не достатъчно просветени понякога, тези своего рода шпицкоманди се изполват за не толкова добри цели. В крайна сметка в Пловдив преди месец ексцесиите пред джамията се разминаха с не толкова страшно последствия, но това е много тънък лед, по който се минава”, добави Атанасов.

Вижте и

При тази страшна дегенерация на човечеството е много страшно да се слага клечката на етническия мир подчерта той.
„Клечката я държат в крайна сметка политиците и техните задкулисни ментори. В момента интересът в България е на този, който иска да свали правителството, това е ясно – а това е бившият премиер на България и някакви „реформаторски, реаниматорски патерици” около него. Колкото и да крият намеренията си, те сами си го казаха. Бившият премиер заяви преди време по своя си народняшки стил: ”Да, ще пречим”.

В крайна сметка като се насложат приказките, ясно става кой има ползва от взривоопасната обстановка и играта с бомбите със закъснител”, категоричен е той.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре