Г-жо Тошева, какви изненади сте приготвили за зрителите за пролетния сезон в програмата на TV7 и какви нови продукции ще пуснете?

Още от 10 март стартираме едно чисто ново предаване – “Дневен ред”, с продуцент Мартин Карбовски и водещ Косьо Филипов. Това е предаване, с което ние искаме да станем конкурентни в часовия пояс 17-18,30 всеки делничен ден. В предаването “Дневен ред” г-н Карбовски ще има своята роля, а неделните му две предавания остават непроменени. Вече е анонсирана и друга промяна в TV7, а именно, че Катето Евро става водеща на “Усещане за жена”. Тя ще продължи своето участие и в “Жените говорят”.

Катето Евро имаше ли някакво колебание, преди да приеме, тъй като се изправи срещу сина си Александър Кадиев, който по това време води предаване в bTV?

Не, ни най-малко, защото всеки има своите фенове.

desislava_toshevaЩе правите ли още български сериали след “Дървото на живота” и “Знакът на българина”?

Разбира се. Това са продукти, които целят да събудят българина, да му покажат, че има с какво да се гордее. Ще има още изненади в есенния сезон с тази насоченост, които ще запазя засега в тайна. Тогава ще излъчим един сериал, който е интересен, неразвит и неексплоатиран по другите телевизии жанр. Той е български, ще е много свеж. В него ще има известни актьори, но ще се даде място и на нови лица от актьорския свят. Тъй като виждате, че в последно време това преексплоатиране на определена група актьори по всички телевизионни канали буквално създава объркване сред зрителите кой канал гледат. Стремим се да създадем своя идентичност и това правим чрез продуктите, които създаваме. Така например в сериала “Знакът на българина” вземат участие актъори, които не са играли в други телевизионни продукции, както и такива, които са живели в чужбина и са упражнявали актьорската професия извън страната.

А нови шоута, примерно “Музикална академия”, ще има ли следващ сезон?

Със сигурност ще изненадаме целия телевизионен пазар отново с това, което ще направим. “Къртицата” сезон 2, която в момента върви в ефир, е нещо уникално и различно. Засега не стои пред нас въпросът за привличане на лица от други телевизии – имаме един много красив букет от таланти, които са достатъчни за продукциите ни.

08.03.2014 02:48,  Стандарт,  стр. 30

Свързани:

Карбовски с ново предаване по ТВ7

Карбовски с ново предаване по ТВ7Мартин Карбовски започва ново предаване в ефира на TV7. Заедно с водещия на новините Косьо Филипов журналистът ще застане начело на новия следобеден блок на медията – „Дневен ред”, който…

8-ми март за дамите в ефира на TV7

8-ми март за дамите в ефира на TV7В най-женския празник от годината – на 8-ми март, точно в 22:30 часа,  „Поверително от NL” ще покаже един грижовен съпруг и всеотдаен баща – Борис Дали. Единствено за най-горещия телевизионен та

Десислава Тошева

Десислава ТошеваДесислава Тошева е възпитаник на Университета за национално и световно стопанство в София със степен Магистър по финанси и банкиране и стипендиант на Фондация „Атанас Буров“. Притежава диплома от

[spider_facebook id=”1″]