Сега четете
„55 години от вашия живот” от 24 март

„55 години от вашия живот” от 24 март

Anna Angelova_Dragomir Draganov2На 24 март по БНТ 1 стартира шоу-спектакълът „55 години от вашия живот”, посветен на юбилея на националната телевизия. 2014-та е годината, в която обществената медия навършва 55 години от своето създаване.
„55 години от вашия живот” ще се излъчва четири пъти седмично от понеделник до петък, от 19:15 до 19:45 часа, преди новинарската емисия „По света и у нас”. Водещи ще са Анна Ангелова от „Денят започва с култура” и Драгомир Драганов.

„55 години и 55 предавания” – така авторите на шоуто определят замисъла на проекта, който е емоционален пъзел от историята на телевизията. Поредицата ще проследи развитието на националната медия, започвайки със старта й през 1959 г. Значимите хора, емблематичните събития, паметните мигове – всичко, което пази златният фонд на БНТ. Калейдоскопът от теми и гости в предаването ще събира хора, свързани с телевизията, и ще припомня на зрителите любими моменти и интересни факти.

„Предаването ще срещне зрителите с хората, които създадоха и развиха българската телевизия. Ще си припомним какви са били събитията по света и у нас през изминалия повече от половин век. Кои песни сме пели, кои филми сме гледали, какво не трябва да забравяме”, казва водещата Анна Ангелова.

„Обещаваме една емоционална мозайка на съхранената телевизионна история. Ще я редим заедно – година по година – с цяла поредица от легендарни случки. В 55 предавания ще видим живота ни такъв, какъвто са го давали по телевизията”, коментира Драгомир Драганов.

В екипа на „55 години от вашия живот” се включи композиторът Красимир Гюлмезов от дует „Шик”. Той ще акомпанира на пиано музикалните изпълнения в шоуто. Гости на предаването ще бъдат именити наши музиканти, телевизионери, актьори от близкото и далечно минало.

Вижте и

Виж също:

Анахид Тачева: Журналисти, бъдете себе си

Анахид Тачева: Журналисти, бъдете себе сиИнтервю с Анахид Тачева, бивша тв водеща в БНТ Госпожо Тачева, вие сте едно от дългогодишните лица на телевизията. Какво е усещането години след като вече не сте в ефир да виждате променената сфера и…

Драго Драганов започва ново шоу

Драго Драганов започва ново шоуБНТ ще представи историята си като своеобразен тв сериал. Новият проект е озаглавен „55 години от вашия живот”, а негови лица ще бъдат Драго Драгано
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре