Сега четете
Катето Евро е новата водеща на „Усещане за жена”

Катето Евро е новата водеща на „Усещане за жена”

k2Катето Евро е новата водеща на женското предаване на TV7 „Усещане за жена”, което се излъчва всеки делничен ден от 09:30 до 11:30 часа. Любимата актриса ще се настани като домакин в студиото още този понеделник, 10 март.

Катето Евро ще поеме щафетата от Гергана Стоянова официално в петък, 7 март, когато ще бъде специален гост на предаването. В ефир Катето ще сподели първите си емоции от новото начинание. Гергана Стоянова пък ще си каже “довиждане” с любимите си зрители.

Отговорностите й в Министерството на културата, където е началник на кабинета на министър Петър Стоянович, изискват от нея цялото й време и концентрация. Гергана се е посветила на осъществяването на големи културни проекти, които в момента са приоритет пред телевизионната й кариера. 

От гледна точка на съдържанието „Усещане за жена” ще запази всички любими на зрителите рубрики и теми. Феновете ще продължат да се забавляват с най-добрия готвач в ТВ ефира – chef Петров и неговите уникални рецепти, ще получават най-горещите светски новини от репортерката Вероника Георгиева, ще се запознават с най-важното в здравословното хранене и начин на живот, и най-новото в медицинските процедури; ще влизат в непознатите кътчета от живота на известните събеседници в студиото, ще наблюдават как растат близнаците Николо и Матия и много други.
В първото си предаване на 10 март Катето Евро ще събере в студиото на „Усещане за жена” вярната си дружина от „Оркестър без име”.

Павел Попандов и Филип Трифонов ще разкрият всичко, което зрителите не знаят за новата водеща и ще си спомнят най-интересните моменти от съвместната си работа. Репетициите си в театъра пък ще прекъснат Антон Радичев и Георги Мамалев, за да се включат чрез жива връзка в разговора в студиото на предаването.
Заедно с Катето в ефира на „Усещане за жена” ще дебютира и Мис България 2013 Нанси Карабойчева. Тя ще води собствена рубрика – „Мис България на село”. Всеки понеделник очарователната блондинка ще ни среща с интересните истории на обикновени хора в малките населени места, където камера не ходи. Една мис не е само коктейлни рокли, високи токчета и бляскави събития и Нанси ще докаже това.

Вижте и

Тя никога не е крила, че е момиче от село и дори се гордее с произхода си, а сега ще покаже това и в ефир. Още в първия епизод на рубриката си Нанси ще ни заведе в родното си село Юнаците, за да разкаже на зрителите личната си история. Тя ще разкрие как едно красиво момиче може да се труди, да спазва традициите и народните обичаи и в същото време да е най-красивата българка.

Гледайте „Усещане за жена” вече с Катето Евро, всеки делничен ден от 09:30 ч само по TV7

[spider_facebook id=“1″]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре