Сега четете
Би Ти Ви търси синоптик с обява

Би Ти Ви търси синоптик с обява

61032604Би Ти Ви пусна обява в популярен сайт за намиране на работа, с която обяви свободна позиция за „представящ прогнозата за времето“. Идеалният кандидат според първата частна телевизия трябва да бъде професионалист с ентусиазъм, свежи идеи и готовност да работи под напрежение.

Задължителните условия включват още предишен опит като журналист или водещ, отличен английски и комуникативни умения, така че да се разбира с екипа. Обявата до вчера бе прочетена от 4550 потребители на сайта, така че телевизията със сигурност ще бъде залята от кандидати за работата. Опит като метеоролог не се изисква, пък и Би Ти Ви изрично уточнява, че позицията е подходяща и за студенти, затова се очаква напливът от кан ди дат-звезди да бъде голям.

„Дотам ли го докараха, да търсят служители с обява в интернет. Ще ги залеят с молби всякакви луди, дето искат да станат колеги на Генка Шикерова и ЮкселКадриев , коментира журналисти. Според хора от Би Ти Ви обаче идеята е на новия шеф на времето Емо Чолаков, който искал да демонстрира, че телевизията е отворена за всички желаещи, а не е убежище за надути звезди. Засега не е ясно чие място ще заеме новият метеоролог.

Едната възможност е Христина Балинска, недоволна от махането си като началник на прогнозата, да обмисля напускане. Другата е смяна на най-новата синоптичка на първата частна медия Милена Миланова. Въпреки че е професионален метеоролог, тя е много притеснителна и неуверена пред камерата. Често прави лапсуси и се държи твърде сковано.

Вижте и

Би Ти Ви търси синоптик с обява | Частната медия е готова да вземе студент без опит в метеорологията | 04.03.2014 00:18 | Всеки ден | стр. 7 |

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре