Сега четете
Сливане със спортен дух: Sportni.bg+Gong.bg

Сливане със спортен дух: Sportni.bg+Gong.bg

655-402-gong-sportniДва от най-големите спортни сайта в страната – Sportni.bg и Gong.bg, се обединяват, за да предложат на потребителите си още по-богато и качествено съдържание. От 10-и март, на адрес Gong.bg, спортните фенове ще могат да намират повече спортни новини, коментари, нови рубрики и богато видео съдържание.

Екипите на двата сайта се обединяват изцяло в името на потребителя – целта е занапред той да намира всичко най-важно от света на спорта на едно място, поднесено по възможно най-достъпния, изчерпателен и интригуващ начин.

Обогатеното съдържание включва отразяване на по-широк спектър от спортове, новини в реално време, нови рубрики и повече коментари. Сериозен фокус Gong.bg ще постави върху видео съдържанието, където активно ще си сътрудничи с екипа на Nova Sport. Целта е потребителите да намират пълноценен микс от ексклузивно видео и обогатена новинарска част.

Вижте и

Сливането е резултат от обединяването на онлайн групите Нетинфо, Дарик Уеб и Нова Броудкастинг Груп. Новият екип вярва, че читателите ще останат приятно изненадани от промените и професионалното и въздействащо отразяване на света на спорта.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре