Сега четете
В очакване на “Оскари”-те

В очакване на “Оскари”-те

The-Oscars-2014-logo-585x359Владислав Апостолов, Благой Иванов, Йоана Темелкова и Стефан Командарев в разговор за  “Оскари”-те.

– Само няколко дни ни делят от 86-та церемония по връчването на филмовите награди Оскар – отличията на американската филмова академия. Церемонията ще бъде в Dolby Theatre в Лос Анджелис, а претендентите за статуетки отдавна вече се обсъждат в медиите, във форумите, сайтовете, разбира се, и в социалните мрежи. За Оскарите в “Денят започва с култура” разговаряхме с Йоанна Темелкова, актриса, Благой Иванов, кинокритик, и Владислав Апостолов, журналист.
Според Благой Иванов филмът “Съветникът” незаслужено не е попаднал сред номинираните за престижните награди.

Йоанна Темелкова призна, че филмът “12 години роб” е наситен с много насилие.
Владислав Апостолов посочи, че “Съветникът” е наистина добър филм и подкрепя мнението на Благой Иванов, но допълни, че филмът ”Inside Llewyn Davis” на братята Коен е трябвало да има номинации в абсолютно всички категории, защото, по думите му, без съмнение това е един от най-добрите филми на годината.

Благой Иванов беше категоричен, че на този етап българското кино не заслужава да влезе в номинациите за наградите Оскар, защото не е на необходимото за това ниво.

Вижте и

По телефона в разговора се включи режисьорът Стефан Командарев и сподели, че неговият фаворит е филмът “Gravity”.

БНТ1, „Денят започва с култура“ 09:20 |

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре